casino siteleri

1 puandan daha fazlası

Konyaspor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkmıştık. Hikmet Karaman'ın getirdiği enerji taraftar üzerinde olumlu bir  etki oluşturmuştu. Ama ilk yarının bitimine 30 saniye kala ilk yarı bitti demeden eyvah dedik. Cüneyt Çakır, Chabeke - Riad Bajić arasındaki ikili mücadeleyi skandal bir şekilde penaltı çaldı ve kırmızı kart gösterdi. Bu kadar kolay penaltı ve kırmızı kart olur mu? Aynı Cüneyt Çakır Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasında Serdar - Vida pozisyonuna devam demişti o pozisyon, bu pozisyonun iki katı daha sertlikte. Var'ın da izleyip olaya müdahil olmaması çok ilginç. Bu kadar ucuz penaltı olmamalı.

Chabeke'in yerine Murat Yıldırım sağ beke geçti. Daha sonra Bifouma oyuna dahil oldu. Bifouma yüzde yüzlük bir golü kaçırdı ama Murat Yıldırım'ın golüyle hayat bulduk. 10 kişi ile  bu 1 puan çok önemli. Hem doğrudan rakibimiz olan Konyaspor'u altımızda tuttuk hem de ikili averaj üstünlüğünü koruduk. Hikmet Karaman takımla zaman geçirdikçe, takım daha iyi olacaktır.

Maçtan sonra stad çıkışı Adil Gevrek ve taraftarlar arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Adil Gevrek bu süreci yönetemiyor. Haklı haksıza bakmadan taraftara yumruk atmak nedir? Sen Malatyaspor camiasını temsil ediyorsun. Futbolun doğasında var protesto. Eğer sinirlerine hakim olmayacaksan, yanındaki yöneticiler seni oradan uzaklaştırmak yerine seni olayın tam içine alacaksa orada bir sıkıntı var demektir.

Taraftarlar arasında aracın camı açık, kol dışarıda geçmeye çalışarak aracın şöförü, başkanın en yakın arkadaşı Nadir bey bu olaylara davetiye çıkarmıştır. Geçip 50 metre ileride niye duruyorsun. Madem geçtin devam et başkanı niye böyle olayların içinde olmasına müsaade ediyorsunuz. Adil Gevrek devam eder etmez bilmiyorum ama yanındaki yöneticileri mutlaka değiştirmesi gerekir..