casino siteleri

12 YILDIR BAŞIMIZDA CİDDİ BİR İKTİDAR VAR

Haber Girişi : 18 Mayıs 2015 15:17
12 YILDIR BAŞIMIZDA CİDDİ BİR İKTİDAR VAR
AK Parti heyeti, Malatya

Programda konuşan MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, "Malatya'da siyaset yapan büyüklerimize destek vermek için farklı ilçelerde programlar gerçekleştirmekteyiz. Bu ülkede ve Malatya'da özellikle   12 yıldır başımızda ciddi bir iktidar var. İstikrarlı bir iktidar ve bu ülkede güzel şeyler oluyor. Güzel olan şeylere de sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum" dedi.

YouTube Haber arası

 

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, milletin desteğiyle yeniden iktidar olup, yollarına devam etmek istediklerini kaydetti. Kahtalı, "Bir yola çıktık, 2001'de kurulan bir partiyle beraber 2002 yılında Allah, iktidarı bizlere nasip etti. O günden bugüne Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle hiç yüzümüzü yere baktırmadınız. Bu 10. seçimimizde de Allah nasip ederse, yine Türkiye'de birinci parti ve tek başına iktidar olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için yapmamız gereken şey, öncelikle sandıklarımıza sahip çıkacağız ve herkesi sandığa götüreceğiz" diye konuştu.

 

Genel seçimde milletin desteğiyle en yüksek oyu alacaklarına inandıklarını dile getiren Kahtalı, 28 Mayıs'ta Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Malatya'ya geleceğini kaydetti. Kahtalı, Davutoğlu'nun Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin arkasındaki miting alanında 17.00'da Malatyalılara hitap edeceğini belirtti.

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Malatya'nın 6 yılda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını ifade etti. Çakır, kentin kimliğinde bir değişimin, kalkınmanın, gelişmenin ve sağlıklı bir kentleşmenin olduğunu kaydederek, bölgenin de çok güzel hizmetler aldığını dile getirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçime sadece milletvekili seçimi olarak bakılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bu seçim, Türkiye'nin gidiş hattının, yönünün belirleneceği bir seçim" dedi.

AK Parti'ye karşı her türlü ittifakın yapıldığını kaydeden Tüfenkci, şunları söyledi: "Bu seçimde, karşımızdaki her türlü ittifakın bir sıraya dizildiği ve bunların ortak hedefi olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu karşısına aldığı; yani 'AK Parti gitsin kim gelirse gelsin' anlayışıyla hareket eden bir zihniyet var. Bu zihniyetlerden hiçbiri 'Ben tek başıma iktidar olurum' diyemiyor. 'Ben MHP, CHP, HDP ile koalisyon kurup, öyle iktidar olacağım' diyor. Açıkça görülüyor ki, HDP'ye verdiğiniz oylar MHP'ye, MHP'ye verdiğiniz oylar CHP'ye, CHP'ye verdiğiniz oylarda MHP'ye gidecek. Ortaya çok garip bir durum çıkıyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bunu denediler. MHP-CHP ortaklığının üzerine bir çatı getirdiler, birçok parti ve paraleli de bunun içerisine katarak, Türkiye'de bir proje geliştirdiler. Bu projenin amacı 'Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmasın.' Millet, Allah'a hamdolsun sahip çıktı, Cumhurbaşkanı yaptı. Bu sefer HDP'yi proje partisi ilan ettiler, 'bu partiye barajı aştıralım' diye yüklenmeye başladılar. Amaç, 'Nasıl olsa AK Parti tek başına iktidar olur ama hiç değilse anayasayı değiştiremeyecek bir çoğunlukla olsun.' İnşallah buda tutmayacak"