casino siteleri

16 yaşındaki çocuğun vurduğu mahalle bakkalı hayatını kaybetti

Asayiş Haber Girişi : 23 Mayıs 2022 12:52
16 yaşındaki çocuğun vurduğu mahalle bakkalı hayatını kaybetti
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde, 16 yaşındaki çocuğun silahından çıkan kurşunların hedefi olan mahalle bakkalı, ağır yaralı olarak
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde, 16 yaşındaki çocuğun silahından çıkan kurşunların hedefi olan mahalle bakkalı, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, ilçeye bağlı kırsal Yapraklı Mahallesi´nde meydana geldi. Alınan bilgi göre, 16 yaşındaki H.Ö. ile mahallede bakkallık yapan Seyfi Ali Gül (39) arasında husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonucunda 39 yaşındaki bakkal, H.Ö.´nün peş peşe ateşlediği silahtan çıkan kurşunların hedefi olarak ağır yaralandı. Kanlar içerisinde kalan Gül, hemen Elbistan Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Acil serviste müdahale edilen Gül, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gül´ün cansız bedeni, savcılık incelemesi için hastane morguna konuldu.
Olayın şüphelisi H.Ö., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, mahallede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili olarak Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı´nca soruşturma başlatıldı.