casino siteleri

2022 yılının en başarılı Büyükşehir belediye başkanları açıklandı

Özel Haber Haber Girişi : 29 Aralık 2022 21:24
2022 yılının en başarılı Büyükşehir belediye başkanları açıklandı
2022 yılının en başarılı Büyükşehir belediye başkanları açıklandı Başkan Gürkan ilk 20'ye giremedi

SONAR araştırma, Türkiye genelinde en beğenilen belediye başkanlarını seçmene sordu.
SONAR araştırma ise son çalışmasında yerel yönetimlere odaklandı.

Deprem konutları

 

Şirket, iktidar ve ana muhalefette siyaset yapan Türkiye'nin en beğenilen büyükşehir belediye başkanlarını araştırdı.

 

Araştırmada seçmene şehrini/ilçesini yöneten başkanı beğenip beğenmediği ve başkanın en beğendiği hizmeti/icraati soruldu.

 

Araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye genelinde en beğenilen büyükşehir belediye başkanı Erzurum'dan çıktı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ilk 20'ye giremediği görüldü.

 

Yüzde 62,3 ile zirvede yer alan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i, yüzde 61,1 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takip etti.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yüzde 59,6 ile üçüncü sırada yer alırken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 57,4 ile dördüncü sırada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yüzde 54,8 ile beşinci sırada yer aldı.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cemal 30 Aralık 2022 15:01

    Sanal haber şu anda sizi bir vatandaş olarak şiddetle kınıyorum Selahattin Başkan Türkiye’nin değil dünyanın sayılı belediye başkanları arasında listeye girer Selahattin başkan bu listede olmaz olamaz olursa eğer Türkiye’de ilk 100 yılda ilk olur oysaki Selahattin başkanın hedefi asırları kapsıyor bir daha anket yapan şirkete söyleyin dünya çapında bir anket yapsın