casino siteleri

25 yıl sonra ortaya çıkan baba-kız cinayetiyle ilgili 3 tutuklama

Asayiş Haber Girişi : 09 Ağustos 2022 22:36
25 yıl sonra ortaya çıkan baba-kız cinayetiyle ilgili 3 tutuklama
Kahramanmaraş´ta 25 yıl önce kaybolan baba ve kızının öldürüldükten sonra gömülmesi olayıyla ilgili gözaltına alından 7 şüpheliden 3
Kahramanmaraş´ta 25 yıl önce kaybolan baba ve kızının öldürüldükten sonra gömülmesi olayıyla ilgili gözaltına alından 7 şüpheliden 3´ü tutuklandı.
Kahramanmaraş´ta, haklarında kayıp başvurusu yapılan baba A.T. ile kızı Z.T.´nin cinayete kurban gitmiş olabileceği yönündeki değerlendirme sonucunda Ballıca Mahallesi´ndeki bir evin bahçesinde arkeologların da katıldığı kazı yapılmıştı. Kazı sonucunda, 25 yıldır kayıp olan A.T. ile kızı Z.T.´nin cesetlerine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturmada H.T.´nin (75), 1997´de namus meselesi yüzünden tartıştığı kocasını tüfekle öldürdüğü, 3 yıl sonra da kızını zehirleyerek öldürüp evin bahçesine üst üste gömdüğü belirlendi. Suçunu itiraf edip cesetlerin yerini gösteren şüpheli H.T. ile oğlunun da aralarında olduğu toplam 7 kişi gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3´ü kadın 7 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri kadın 3´ü "kasten adam öldürmek ve yardım" suçlarından tutuklandı, 4´ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.