casino siteleri

3 bin lira ve 5 bin lira tutarlı hibeler kapsamında 8.9 milyar lira karşılıksız destek sağlandı

Siyaset Haber Girişi : 01 Ocak 2022 15:51
3 bin lira ve 5 bin lira tutarlı hibeler kapsamında 8.9 milyar lira karşılıksız destek sağlandı
3 bin lira ve 5 bin lira tutarlı hibeler kapsamında 8.9 milyar lira karşılıksız destek sağlandı

Esnaf ziyaretinde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "Bizim siyasetimiz göstermelik siyaset olmadı. Biz 19 yıldır gönülden siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın  yanında durduysak bundan sonra da  aynı şekilde duracağız" dedi. 

Deprem konutları

 

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İnönü Caddesinde esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaret sırasında esnaflara kolaylıklar dileyen Çakır, vatandaşlarla da sohbet etti. 

 

Her zaman halkla içe içe olmaya ve onların taleplerini dinlemeye büyük özen gösterdiklerini dile getiren Milletvekili Çakır, AK Partinin başarılı hizmet siyasetinin altında ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade etti. 
Çakır, "Talepleri yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, partimizin çalışmalarını anlatmak için sık sık sahaya iniyoruz.

Vatandaşlarımızla bir arada olmak onlarla hasbihal etmek bizi çok motive ediyor.  Milletin partisi olarak bugüne kadar yürüttüğümüz başarılı hizmet  siyasetinin altında ortak akıl ve istişare yatıyor. Biz hiçbir zaman milletimizden kopuk bir siyaset yürütmedik. Ne yaptıysak milletimizle beraber yaptık. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın taleplerini hep çözme gayretinde olduk. Bizim siyasetimiz göstermelik siyaset olmadı. Biz 19 yıldır gönülden siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın  yanında durduysak bundan sonra da aynı şekilde duracağız. Bu millete en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

YouTube Haber arası

AK Parti olarak özellikle pandemi döneminde esnaflara ciddi destekler verdiklerini kaydeden Çakır, "Ticaret Bakanlığımız tarafından Kovid-19 pandemisi nedeniyle Cumhurbaşkanımızın Kararları doğrultusunda esnaf ve sanatkarlara gelir kaybı desteği, kira desteği, 3 bin lira ve 5 bin lira tutarlı hibeler kapsamında 8.9 milyar lira karşılıksız destek sağlandı. Bu çok önemli bir rakam. Ayrıca 1 Ocak 2021-20 Kasım 2021 döneminde esnaf ve sanatkarlara Halkbank kaynaklarından 214 bin 146 adet faiz indirimli kredi kullanımı yapıldı ve kullanımların toplam tutarı da 28 milyar lirayı buldu. Esnaflarımıza desteklerimiz devam edecek. Ticari hayatın aksamaması için dün olduğu gibi bugün de elimizden geleni ortaya koyacağız" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.