5 Taş Yüzük Modelleri Nelerdir?

Ekonomi Haber Girişi : 24 Şubat 2021 15:22
5 Taş Yüzük Modelleri Nelerdir?

Günlük hayatta bayanların en çok severek takıp kullandığı 5 taşyüzük fazlasıyla yaygın bir halde yer almaktadır. Gösteriş bakımından ve takıldığında güzel bir görsellik yarattığı için fazlaca talep görebilmektedir. Genelde her kadında vardır. Ya eşi tarafından hediye olarak alınmıştır yada kendisi beğenip almış olabilir.

Sanal Instagram haber içi

5 Taş Yüzük Ne Anlama Gelir?

Genellikle 5 taş yüzük aşk, sevgi, mutluluk, huzur, sadakat ve bereketi temsil eder. Bayanlar anlamı fazla olduğu için daha çok beş taş yüzüğü tercih etmektedir. Ayrıca bu yüzük alyans olarak da kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra her bir taşına farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Çünkü yüzüğün özelliği budur.

5 Taş Yüzük Modelleri Fiyatları

İlhan içen  haber arası

Genellikle 5 taş yüzük modeli fiyatları kişinin seçmiş olduğu modele göre değişmektedir. Kişi daha gösterişli ve büyük taşlı bir yüzük olsun isterse fiyat biraz pahalı olabilir. Fakat daha küçük taşlı sade olsun isterse daha uygun fiyata yüzül bulunabilir. Bunun yanı sıra 5 taş yüzük modelleri beyaz veya sarı olarak satılmaktadır. Kişinin tercih etmiş olduğu renge göre de fiyatlar değişebilmektedir. Tercih ettiğiniz yüzük modelini https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-bestas-yuzukadresinden satın alabilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.