7. Malatya Uluslararası Film Festivali başladı

Malatya Haber Girişi : 09 Kasım 2017 15:47
7. Malatya Uluslararası Film Festivali başladı
7. Malatya Uluslararası F

7. Malatya Uluslararası Film Festivali bu gün başlarken festivalin bölüm sponsorları arasında yer alan Malatya Park AVM, festival günleri boyunca film gösterimlerine, galalara ve oyuncularla yapılacak söyleşilere ev sahipliği yapacak.

Malatya, 7. Uluslararası Film Festivali ile 9-16 Kasım tarihleri arasında Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen sinemacıları ağırlayacak. 7. kez sinemaseverleri bir araya getiren festivale Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi de sponsor olarak katkıda bulunuyor.

Kültür ve Sanata Destek Malatya Park’tan

Malatya’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi daha önce gerçekleştirilen 6 festivalde de olduğu gibi bu yıl da Uluslararası Film Festivalinin bölüm sponsorları arasında yer alıyor.

Malatya Park, festival günleri boyunca film gösterimlerine, galalara ve oyuncularla yapılacak söyleşilere ev sahipliği yapacak. Ayrıca Down Sendromlu çocukların yaptığı Film Afişi Sergisine de ev sahipliği yapacak.

Sevgi evlerinde kalan çocukları da festival boyunca ağırlayacak olan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, festival boyunca sanatın merkezi olacak.

Sanal Instagram haber içi