casino siteleri

81 il içerisinde asfaltsız bir yeri olmayan tek yer Malatyaymış

Gündem Haber Girişi : 05 Mart 2022 14:06
81 il içerisinde asfaltsız bir yeri olmayan tek yer Malatyaymış
81 il içerisinde asfaltsız bir yeri olmayan tek yer Malatyaymış

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Poyraz, Kuluncak MHP İlçe Başkanı M. Mustafa Kılıç ve Kuluncak Mahalle Muhtarları ile 2022 yılında Kuluncak İlçesi’ne yapılacak olan altyapı yatırımları ile ilgili istişare yapmak için MASKİ Genel Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

YouTube Haber arası

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Belediyelerin hizmetlerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini belirterek, Malatya verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Binlerce projenin hayata geçirildiğini kaydeden Başkan Gürkan, “Kuluncak bizim kadim ilçelerimizden bir tanesidir. Hakikaten nezaketli insanlarımızın, kadirşinas insanlarımızın olduğu, komşuluk ilişkilerinde en üst seviyede temayüz ettiği güzel bir ilçemiz. Bu anlamda bu güzel ilçemize güzel hizmetler yapmak bizim en başta gelen görevimizdir. Ekip arkadaşlarım Malatya için canla başla mücadele ediyor. Göreve geldiğimizde asfaltsız, susuz ve kanalizasyon bir yerleşim yeri kalmayacak, akarsulara atıksular karışmayacak demiştim. Arkadaşlarda bu planlama çerçevesinde, koymuş olduğumuz bu hedefe ulaşma noktasında yoğun bir çalışma içerisindeler. Allah’a şükür geçtiğimiz bu süreç içerisinde 718 mahallesine asfaltla gidilen 81 il içerisinde asfaltsız bir yeri olmayan tek yer Malatya’dır. Malatya’nın kangren olmuş sorunlarına çözüm noktasında yoğun bir gayret ve çaba içerisindeyiz. Uhdemizde olsun olmasın el atmadığımız yer kalmadı. Bir ev yaparsınız içerisine geçersiniz. Ölene kadar o evin eksiği bitmez. Dolayısıyla belediyenin de hizmeti bitmez. Rutin işlerimiz yürür. Ancak temel sorunlar noktasında hükümetimizden de Cumhurbaşkanımızdan da gerekli destekleri aldık. Sizlerin adına teşekkür ediyorum. Bugün Malatya Türkiye’de en fazla yatırım yapan belediyedir. Hizmetlerin milletimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • METİN BOZKUŞ (KALE ÇANAKÇI MUHTARI) 05 Mart 2022 21:17

    BİZİM YOL ÇANAKÇI ASFALTLI MI YANİ ŞİMDİ? KÖSTEBEK YUVASINA DÖNEN 10 KM'LİK YOLUMUZUN 2021 SONBAHARINDA 2 AYDA ANCAK VE ANCAK 1 İLE 1,5 KM ARASI YOLUMUZ YAPILMIŞ. HER GÜN YA 2 VEYA EN FAZLA 3 KAMYON BÜTÜM (ASFALT) GETİRİLİYORDU VE GÜNLÜK ORTALAMA ASFALTLANAN YOL UZUNLUĞU EN FAZLA 30-50 (ORTALAMA 40 METRE) ARASIDIR. BU YOL BU GİDİŞLE, BU ÇALIŞMA İLE (GÜNDE SADECE 2-3 KAMYON BÜTÜM İLE) ANCAK 200 GÜNDE GÜNDE BİTER. BU DURUM, YÜCE DEVLETİMİZİN HALK NEZDİNDEKİ İMAJI İÇİN DE SON DERECE SIKINTILI BİR DURUMDUR. HİÇ KİMSENİN YÜCE DEVLETİMİZİN GÜCÜNÜ PARÇA PÖRÇÜK EDEREK DEVLETİMİZİN İMAJINI ZEDELEMEYE HAKKI YOKTUR. HERYERE AYNI ANDA HİZMET GÖTÜRMEK MÜMKÜN OLMADIĞINA GÖRE, TÜM ARAÇ VE İMKANLARLA BİR YERDE TOPLU HALDE ÇALŞMAYA BAŞLAYIP, ORASI BİTER BİTMEZ, YİNE TOPLU HALDE VE SIRASIYLA DİĞER YERLERE BAŞLAMAK, EN DOĞRU YÖNTEMDİR. LÜTFEN ARTIK DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN SELAHATTİN GÜRKAN BEYEFENDİ'NİN SESİMİZİ DUYMASINI, VE BU MAHALLE YOLUMUZUN ASFALT KONUSUNA BİR AN ÖNCE EL ATMASINI RİCA EDİYORUZ. SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİZ... KALE İLÇESİ, ÇANAKÇI MAHALLESİ MUHTARI METİN BOZKUŞ

  • Ali 05 Mart 2022 17:14

    Nerde bu yatırımlar yahu sen şu memlekete ne yaptın kardeşim? Bu ne aymazlık bu nasıl bir yalan fırtınası. Kim inanıyor bu yalanlara.