casino siteleri

ADANA BASINI BAKIN NE YAZMIŞLAR

Spor Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 10:48
  ADANA BASINI BAKIN NE YAZMIŞLAR

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belirleneceği play off ilk maçları yarın Balıkesir ve Elazığ'da oynanacak.

Ligde normal sezonu 54 puan ve 13 averajla 4. sırada tamamlayan Adana Demirspor     ile 52 puan ve 7 averajla 5. sırada tamamlayan Vartaş Elazığspor arasında oynanacak maç öncesinde Adana Demirspor'un kamp yeri krize dönüştü.

Vartaş Elazığspor’la oynayacakları play off maçına hazırlanmak üzere geçtiğimiz pazartesi günü Malatya'ya gelen Adana Demirspor’un, Malatya Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 'Güvenlik gerekçesiyle Malatya’da kalmamaları' yolundaki tavsiye kararının ardından Malatya’yı terk etmesine Adana’nın yerel medyası da tepki gösterdi.

Adana’da yayınlanan bazı gazetelerin olayla ilgili haber başlıkları şu şekilde:

'Skandal'
Adana Haber Gazetesi, olaya manşetinde 'Skandal' başlıklı haberi ile yer vererek, "Birkaç kendini bilmez fanatiğin tehditlerinden çekinen Malatya Valiliği, Adana Demirspor’un kentten ayrılması yönünden karar aldı" ifadesini kaydetti. Haberde CHP Adana milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’in "Vali’nin haklılık payı yok" sözü ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de ifadelerine yer verildi.

'Vali istifa etmeli'
Bölge Gazetesi ise olaya 1. sayfada Sürmanşet’ten yer vererek, "Başkan Sedat sözlü: Vali istifa etmeli" başlığını kullanarak gelişmelere değindi.

'Skandal…'
Çukurova Press Gazetesi ise olaya 1. sayfadan sürmanşetten yer vererek, 'Skandal' başlığını kullandı ve "Play off öncesi 16 Mayıs Pazartesi günü Malatya’da kampa giren Adana Demirspor’a Malatya Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu güvenlik gerekçesi ile engel oldu" ifadelerini kaydetti.

'Adana Demirspor’a büyük terbiyesizlik'
Ekspres Gazetesi ise olay için 1. sayfadan manşetten "Adana Demirspor’a büyük terbiyesizlik" başlıklı haber ile yer vererek, "Malatya Valiliği İl Güvenlik Kurulu, PTT 1. Lig play off maçları için Malatya'da kampa giren Adana Demirspor’un antrenmanını 'güvenlik gerekçesi' ile başka kentte yapılmasına karar verdi" ifadeleri aktarıldı.

'Demirspor Malatya’dan kovuldu'
Adana Günaydın Gazetesi de olayı 1. sayfada manşetten "Demirspor Malatya’dan kovuldu" başlıklı haberi ile vererek, "Malatya Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Malatyasporlu taraftarların tepkisini güvenlik gerekçesi göstererek mavi lacivertli ekibin kenti terk etmesini istedi." ifadesini kullandı.

'Malatya Valiliği Demirspor’u koruyamadı'
Toros Gazetesi de olayı sürmanşetten, 'Malatya Valiliği Demirspor’u koruyamadı' başlıklı haberi ile vererek, haberin içeriğinde de "Play off öncesi 16 Mayıs Pazartesi günü Malatya’da kampa giren takımımıza Malatya Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu güvenlik gerekçesiyle engel oldu." ifadesi kullanıldı.

Deprem konutları