casino siteleri

ADİL GEVREK İRFAN BUZ İLE NİYE YOLLARIN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

Spor Haber Girişi : 20 Mayıs 2016 17:41
ADİL  GEVREK İRFAN BUZ İLE NİYE  YOLLARIN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

 PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör İrfan Buz’un karşılıklı görüşme sonucunda kulüple yollarının ayrıldığını, gitmek isteyeni tutmanın doğru olmayacağını söyledi. 
Gevrek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Hocamız gitmek istiyordu, gitmek isteyeni tutmak olmaz” dedi.
Gevrek, İrfan hoca ile karşılıklı görüşme neticesinde ayrılık kararının ortaya çıktığını kaydederek, “İrfan Buz hocamızla ile karşılıklı görüşmelerimiz neticesinde ayrılık kararı aldık. Alınan kararın iki taraf için de hayırlı olacağını düşünüyorum. Hocamız ayrılmak istediğini bize iletti. Biz de bu karara saygı duyduk. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hocamız gitmek istiyordu, gitmek isteyeni tutmak olmaz” diye konuştu.

“HAYIRLI BİR KARAR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
Gevrek, camiaya ‘rahat olun’ mesajı da vererek, “Camiamız rahat olsun. Ben bu kararın hayırlı bir karar olacağını düşünüyorum. İrfan Buz hocamızı göreve getirirken büyük bir risk alarak getirdik. O zaman kimse bizim bu kararımızın arkasında durmadı. Ama şimdi görüyorum ki İrfan hocanın gitmesine üzülenler var. Bu demek oluyor ki; hoca tercihinde doğru bir karar vermişiz. Ben göreve geldikten sonra 4 teknik adamla çalıştık ve bu hocaların hepsinin de başarılı olduğu kanısındayım. Yeni gelen teknik adamların kulübe başarı getirdiği gerçeği var önümüzde. En kısa zamanda en doğru teknik adamı getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Teknik adam değişikliği yeni bir heyecan olur diye düşünüyorum. İnşallah yeni gelecek teknik adam bizi en kısa zamanda hedefimize taşır” şeklinde konuştu.

YouTube Haber arası