Adil Başkan’dan Cavcav Modeli

Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2021 23:58
Adil Başkan’dan Cavcav Modeli
Adil Başkan’dan Cavcav Modeli

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Yeni Malatyaspor’u 2. Lig'den alıp Süper Lige çıkararak adını Malatya’da altın harflerle yazdırdı.
Başkan Adil Gevrek bu zorlu süreçte hep yalnız kalmasına rağmen takımı ayakta tutmaya devam ediyor.

Sanal Instagram haber içi


Başkan Gevrek, Gençlerbirliği Efsane Başkanı İlhan Cavcav gibi ismi duyulmayan futbolcuları cüzi rakamlarla getirerek parlattıktan sonra onları satıp Yeni Malatyaspor’a can damarı oluyor.

 

İlhan içen  haber arası

Malatyalı o kadar iş adamı ve zenginleri varken bu takımın bu kadar yalnız kalması ve tüm sorumluluğun Kulüp başkanında görülmesi Gevrek'i bu zorlu süreçte yıpratsa da başkan olarak Malatya şehrinin marka takımının oluşması için azimle yürümeye devam ediyor. Başkan olursam sponsor getiririm diyerek şimdiye kadar hiç bir zaman Malatya’ya faydası olmayanlara inat tek başına çabalayan Başkan Gevrek'in Yeni Malatyaspor’un maddi sıkıntısını Youssouf Ndayishimiye’yi Başakşehir’e satarak yaklaşık 18 milyon gelir elde etmesi Türkiye spor kamuoyununda takdirle karşılanıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • M. GULUM 02 Şubat 2021 09:21

    Özet: Takım sahaya çıkacak. Cebi dolu nüfuzu güçlü olanlar tek kuruş kulübe harcamayacak. Ancak protokol güneş manzaralı olsun diyecek. Nokta.