casino siteleri

Adil Başkana tam destek verin yada istifasını isteyin

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 08 Ağustos 2020 00:22 Haber Girişi : 08 Ağustos 2020 00:23
Adil Başkana tam destek verin yada istifasını isteyin
Bütün Siyasilere Çağrımızdır Zaman kalmadı Ya Adil Başkana tam destek verin yada istifasını isteyin

Yeni Malatyaspor'un bu sezon küme düşmesi bütün Malatyalılar üzmüş, sonrasında gelen küme düşmenin kaldırılması kararı ise sevindirmişti.

YouTube Haber arası

Her ne kadar Yeni Malatyaspor'un kümede kalması Malatyalıları sevindirirken yönetimin başarısızlığı konuşulmaya devam ediyor.

Ancak gelinen noktada Yeni Malatyaspor'un yönetimsel başarısızlığından ziyade siyasilerin birbirlerinden farklı demeçler vermesi yönetimdeki belirsizliği daha da derinleştirmektedir. Hal böyle olunca kulüp başkanı olarak Adil Gevrek siyasilerden kendisine yönelik kafaları karıştıran tavırlar yüzünden ne bir gelecek planlaması yapabiliyor ne de görevi bırakma yönünde bir irade koyabiliyor.

Hatırlanacağı üzere Malatya'da belediye başkanları ve milletvekilleri kimi zaman Adil Gevrek'in görevi bırakması gerektiğini söylerken kimi zaman da devam etmesini istemekteler.

Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve Battalgazi Belediye başkanı Osman Güder'in Adil Gevrek'e karşı tavır sergilemesi ile başlayan kulüp yönetimine karşı tepkiler yavaş yavaş tüm siyasileri ve belediye başkanlarını tartışmaya kattı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ise sessizleri oynadığı görülüyor.

 

Oysa bir şehrin süperligdeki takımı kan ağlarken siyasilerin bir ağızdan takıma sahip çıkıp ortak bir söylem geliştirmesi gerekmez mi?

Siyasilerden, milletvekillerinden ve belediye başkanlarından beklenti bir an önce kulübe sahip çıkmasıdır. Ya bir araya gelip Adil Gevrekin istifasını bir ağızdan istemeli ya da Adil Gevreğe hep birden destek vermeli. Çünkü ligin başlamasına 1 ay kadar kısa bir süre kaldı ve takım 4 gün sonra kampa gidecek.

Geldiğimiz noktada kulübün artık kaybedecek tek bir gününün olmadığı ortadadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.