Adil Gevrek: "Her Geçen Gün Daha İyi Oynuyoruz"

Spor Haber Girişi : 31 Ağustos 2015 14:02
Adil Gevrek:
Cezası devam ettiği için


Teknik heyet ve futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Gevrek, galibiyeti taraftarlara armağan etti. Ligde ilk galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Gevrek, takımın iyi bir performans sergilediğini söyledi. Takımın yavaş yavaş oturduğunu ve her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Gevrek, zamana ihtiyaçları olduğunu ifade etti.
"Takımımız iyi yolda" diyen Gevrek, "İnşallah bundan sonrada galibiyetlere devam eder ve bir seri yakalarız. Bir haftalık ara var, bu arada futbolcularımız birbirlerine daha iyi uyum sağlayacaktır. İnşallah takımımız hak ettiği yere gelecek. PTT 1. Lig’de yeni bir takımız. Mutlaka hedefimiz olacak. Ancak zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Herkes sabırlı olsun. Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.
Gevrek, sadece sportif başarıya odaklanmamaları gerektiğini vurgulayarak, "Altyapı ve ekonomimizi de dengede götürmemiz lazım. Bunlarla beraber mutlaka hedeflerimiz olacak. Ama inşallah bundan sonra her geçen gün takımımızın futbolu ortaya çıkıyor. Malatya’yı, taraftarlarımızı hak ettiği yere taşırız. Taraftarlarımızla ilk defa buluştuğumuz için Passolig’e alışma konusunda da biraz sıkıntı var ancak bundan sonraki haftalarda taraftarlarımızın stadı doldurmalarını istiyoruz. Taraftar ve camiayla bir birlik ve beraberlik olursa ben takımın daha da iyi olacağını düşünüyorum. Transfer konusunda teknik heyetle bir araya geleceğiz. Transferle ilgili bir istişare yapacağız" dedi.

Sanal Instagram haber içi