Adil Gevrek Kredimizi Tüketmiştik

Spor Haber Girişi : 23 Ekim 2021 00:41
Adil Gevrek Kredimizi Tüketmiştik

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, üst üste aldıkları 2 galibiyetle moral ve konum olarak iyi bir yere geldiklerini belirterek, "Çıkışımız devam edecek" dedi.

Sanal Instagram haber içi

 


Altay galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, galibiyetten dolayı teknik ekip ve futbolcuları tebrik ettiğini söyledi. 90 dakika boyunca desteklerini kesmeyen taraftarlara da teşekkür eden Gevrek, Altay karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı. Geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor’a karşı galip geldikten sonra bugün de sahalarında kazanmalarının önemli olduğunu belirten Gevrek, “Geçen hafta deplasman galibiyetini bugün burada da kazanarak taçlandırdık. İyi bir yoldayız, iyi bir takımımız var” şeklinde konuştu.

 

İlhan içen  haber arası


"Moral ve konum olarak iyi yere geldik"
5 maçlık mağlubiyet sonrası üst üste 2 galibiyet ile morallerin yerine geldiğini de belirten Başkan Gevrek, "Hocamızın 2’inci maçı ve 2 galibiyet. Önümüzdeki Kasımpaşa maçına bakacağız. Maç maç gidiyoruz. 5 maç üst üstte kaybetmeyle biraz kredimizi tükettik ve çok şükür 2 maç üst üste kazanarak hem moral hem de konum olarak iyi bir yere geldik” ifadelerine yer verdi.
Süper Lig’in uzun bir maraton olduğunu da ifade eden Gevrek, “Önümüzdeki hafta deplasmanda Kasımpaşa karşısında öncelikle kaybetmeden puan ve puanlar almak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.