casino siteleri

Adil Gevrek’e saldırıyı çok çok kınıyorum

1. Konya maçında gördüm ki takımımıza can gelmiş. Belli ki yüksek dozda motivasyon almşlardı! 
2. Takıma teknik baş gelmişti; Hikmet Karaman gelmişti... Hoca ve ekibi, futbol değil, masada can çekişen hastayı kurtarmaya çalışan ameliyat ekibinin koşuşturması içindeydi. Görüyor, izliyordum, telaş yedi, sekiz metre ötemdeki yedek kulübesi önünde cerayan ediyordu.
DİĞER DURUMLAR
1. Kaptan Murat Yıldırım, ölüm kalım savaşında, hem de 80. dakikad bir puanın golünü atıyor, takım arkadaşları ne yapıyor biliyor musunuz? Bir teki tebrik için sarılmıyor. Takımın, kaptan ve arkadaşlarının durumu bu.
2. Gökhan Töre, maçın ilk dakikalardan itibaren diğer maçlarda olmadığı kadar kıpır kıpırdı ve varını yoğunu ortaya koyuyordu. Fazlanın fazlasını, bazan da gereksizini koşuyordu. Fakat bir yere kadar! İkinci yarının başlarından itibaren enerjisi tükenmeye başlamıştı ve bu yüzden fayda yerine zararlı oluyordu artık.
3. Umut Bulut büyük bir ad, ama şimdi artık ençok son onbeş dakikalık bir oyuncu. Asla bundan ötesi değil.
4. Chabek iyi oyuncu, daha iyi olmak istiyor ama disiplinsiz. Sadık vd. gitti kendisi kaldı. Belki bu da dokundu. Eski Chabek değil.
5. Bifouma da büyük oyuncu. Takıma çok faydalı olabilecek oyuncu. Onda da disiplinsizlik, fiziki eksiklik, kendine bakmama görülüyor.
6. Takımda genel bir çöküntü var, ayarsızlık var. Akordu bozuk saza benziyor.
7. Konya maçında, eski Yeni Malatyaspor’un ayak seslerini gördük. Hikmet hoca olumsuzlukların bir kısmını olumluya çevirmişti; diğerlerinin çoğunu da çevireceğine inancım tam.
8. Hikmet Karaman Hoca ve ekibi hoş geldi, sefalar getirdi. Artık puan zamanı, yukarılara tırmanma zamanı. Güveniyoruz, güveniyoruz.
ADİL GEVREK BAŞKAN
Onca başarının sahibi olan Adil Gevrek’in ilk yarı sonundaki durumu, önceki başarılı başkanlardan Hikmet Tanrıverdi’nin düştüğümüz yılın ilk yarısı sonundaki durumuna benzetilebilir. 
Hikmet Tanrıverdi, iyi oyuncuları sezon başında büyük paralarla sattı, ilk yarıyı sonuncu olarak kapattı. Herkes devre arasında gereken transferler yapılacak diye Tanrıverdi’ye ibanıyordu, ama o gidip Umut Bulut gibi ünlü, ama kariyerinin sonundaki, yine küme düşmemeye oynayan takımların yedek ama ünlü isimlerini, bir kaç da  tanınmayan yabancı oyuncu transfer etti. Göz boyamak istedi. 
Düştük tabii...
Tarih 2006. 
Süper Ligi bize uzun yıllardan sonra Adil Gevrek kazandırdı. Müteşekkiriz. 
Adil Gevrek’in ilk yarısı sonundaki Malatyaspor’unun puanı 24’tü ve bu puanla ikinci yarının ilk beş maçında puan alamamamıza rağmen yine de cetvelde düşme hattına düşmedik. 
Ayrıca, alınan yabancı oyuncular fena değil ve en iyi iki oyuncu satılmasına rağmen kalan oyuncular hiç de yabana atılacak oyuncular değil. Bir başka deyişle düşme olasılığı uzak olan bir takım.
Ama Kemal Öndeş seçimlnde büyük hata yaptı. 
Biraz geç de olsa hatadan döndü.
Bundan sonra çok daha iyi olacağımıza inancım tam.
NOT: Adil Başkana saldıranları çok şiddetle kınıyorum. Malatya’mıza yakışmaycak, Malatya’mızı küçük düşürebilecek derecede çirkin bir davranış.
Av. Selahattin Sarıoğlu