casino siteleri

Adil Gevrek'in Transfer Karnesi

BtcTürk Yeni Malatyaspor, kulüp tarihinin en kötü sezonunu geçirirken yönetim ile taraftar arasında adeta bir uçurum oluştu. Sezon başı Avrupa’da boy gösteren Yeni Malatyaspor bugün küme düşmeme mücadelesi veriyor. Bir çok sebepleri var bunun tabiki ama en temel sebep takımın kemik iskeletini oluşturan Adis Jahovic Ve Guilherme’nin takımdan ayrılması. Ve bu ayrılıklardan kulübün tek kazancının da Guilherme’nin 40 bin avro fesih bedeli ücreti ile  oyuncuların kulübe alacaklarını bırakması .. Yani oyuncular kulübe bonservis getirisi sağlamadan elini kolunu sallayarak kulüpten ayrıldı. Ayrıldıktan sonrada böylesine önemli iki oyuncunun yeri doldurulamadı.  

Süper Lig’de AdilGevrek ve ekibinin son 3 sezonda  yapmış oldukları transferleri gelin inceleyelim. Belki bugüne nasıl geldik onun cevabını bulmuş oluruz.

Süper Lig’e 2017-2018 sezonunda  Merhaba diyen Yeni Malatyaspor 

ARTURO MİNA,GİLBERTO,NACER BARAZİTE,KHALİD BOUTAİB,CHABEKE,ADEM BÜYÜK,YALÇIN AYHAN,DENİNG,SADİO DİALLO,İSSİAR DİA,FARNOLLE,AYTAÇ KARA,GÖKHAN AKKAN,BATUHAN ALTINTAŞ,TURGUT DOĞAN ŞAHİN,MUSTAFA ESKİHALLAÇ,NURİ FATİH AYDIN,ALY CİSSOKKO,BERK YILDIZ,DORİA,SİNCERE SETH  A takıma 21 transfer yaptı.  Süper lig’i 43 puan ile 10 sırada tamamladı.

Süper Lig’de 2018-2019 sezonunda Yeni Malatyaspor

ALEKSİC,GUİLHERME,BÜLENT CEVAHİR,AHMET İLDİZ,DONALD,ROBİN YALÇIN,BİFOUMA,ÖMER ŞİŞMANOĞLU,SULLEY MİNURU,ERKAN KAŞ,YİĞİTHAN GÜVELİ,BARIŞ ALICI,ŞEREF CAN BÜYÜK,KAMARA,BERKAN DURDU,MUSTAFA AKBAŞ,ŞAHAN KAYNAK 17 transfer yaptı.  Süper Lig’i 47 puan ile 5.sırada tamamladı. 

 

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda Yeni Malatyaspor


ADİS JAHOVİC ,GUİLHERME ( tekrar kiralama ) ,KUBİLAY YILMAZ ,ACQUAH,FOFANA,UFUK CEYLAN, GÖKHAN TÖRE,SAKIP AYTAÇ,REMİ WALTER,YOUSSOUF NDAYİSHİMİYE ,ÖZER ÖZDEMİR,KARİM HAFEZ,GHAYLEN CHAALELİ,VİDAR ÖRN KJARTANSSON ,MURAT AKŞİT,HADEBE ,UMUT BULUT

17 Transfer yaptı . Süper Lig’de 26.hafta itibariyle 25 puan ile ligde 15.sırada.

Son 3 sezonda toplam A takıma 55 transfer yapılmış. Akıllarda kalan, takımın kemik kadrosunu oluşturan isimlere bakıyoruz hiç birisi bugün takımda yok. Her yıl yeniden takım kuramayız. Kemik kadroyu koruyarak üzerine ilavelerle gitmemiz gerekirken ne kemik kadroyu koruduk ne gidenlerin yerine doldurduk.

Bir alt ligden oyuncularımız olan Sadık ve Azubuike’nin bugün yeri doldu mu sizce ? 

Aleksic ve Guilherme’nin ?

Beğenmediğimiz Adem Büyük’ün ?

Adis Jahovic ‘in ? 

Adil Gevrek ve ekibi her gördüğü kameraya yeterki teklif gelsin bizler oyuncularımıza kolaylık sağlarız diyordu. Bugünde aynı görüşteler midir acaba ? Takımın kemik kadrosunu oluşturan oyuncuları sattık ekonomik denge bizim birinci önceliğimizdi peki bir işe yaradı mı dersiniz ? Geçen yıl 11.5 milyon TL olan borç bugün 40 milyon TL oldu. Süper Lig’de galibiyet primi 2,7 milyon TL. Süper Lig ayak bastı parası 37 milyon TL . Yeni Malatyaspor Süper lig’de  son 17maç 1 galibiyet. Buyrun hesabı siz yapın.. 

Dimyata Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olmakdedikleri bu olsa gerek..