casino siteleri

Adıyaman´a şehit ateşi düştü

Asayiş Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 23:28
Adıyaman´a şehit ateşi düştü
Irak´ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü PKK´nın hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali´nin şehadet haberi ailesine verildi. Şehit Bali´nin birkaç gün önce nişanlandıktan sonra ailesiyle vedalaşarak Pençe-Şimşek Operasyonu´na katıldığı öğrenildi.

Adıyaman´ın Besni ilçe nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali (27), Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak´ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek Operasyonu´nda terör örgütü PKK´nın hain saldırısı sonucu şehit düştü. Mehmet ve Fatma Bali çiftinin 4 çocuğundan biri olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali´nin şehadet haberi Besni ilçesi Erdemoğlu Mahallesi´ndeki ailesine Kaymakam Nazlı Demir ve askeri erkan tarafından verildi. Acı haberi alan Bali ailesi sinir krizi geçirdi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali´nin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali´nin birkaç gün önce izne geldiği, nişan töreni yaptığı ve tören sonrası ailesiyle vedalaşarak Pençe-Şimşek Operasyonu´na katıldığı öğrenildi.
Şehit Hakan Bali´nin babası olan ve diyaliz tedavisi gören Mehmet Bali´nin ise yaklaşık 1 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.