casino siteleri

Adıyaman TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 3´üncüsü oldu

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 18 Ekim 2022 16:00
Adıyaman TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 3´üncüsü oldu
Adıyaman TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Ortaokulu "I-Zerogen" adlı projesi ile katıldığı yarışmada Türkiye 3´üncüsü oldu.M
Adıyaman TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Ortaokulu "I-Zerogen" adlı projesi ile katıldığı yarışmada Türkiye 3´üncüsü oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan `Başarılı Örnekler Sergisi´nde Adıyaman TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Ortaokulu "I-Zerogen " adlı projesi ile ortaokul kategorisi Ar-Ge tematik alanında yarışmaya katıldı.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş´ında katıldığı "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi ve Ödül Töreni"nde Adıyaman TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Ortaokulu "I-Zerogen" adlı projesi Türkiye üçüncüsü olarak ödülünü Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer´den aldı.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu yarışmada başarı gösteren TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.