casino siteleri

Ağbaba'dan Gürkan'a Tepki

Siyaset Haber Girişi : 24 Ocak 2022 21:49
Ağbaba'dan Gürkan'a Tepki
Ağbaba'dan Gürkan'a Tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

Deprem konutları

 
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a çok ağır konuştu. “Başkan Gürkan, Erdoğan’a kılıç vereceğine kar temizliğini kontrol etsin” 
 
 
İşte Veli Ağbaba’nın konuşması; “
Bu arada Malatya’da kar yağarken, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Erdoğan’a Damascus kılıcı hediye etti. Başkan keşke biraz da sokak aralarındaki karları temizleseydi. Malatya’da güneş doğarsa kar eriyor. Dua edelim ki Allah’a güneş doğsun kar erisin. Malatya’da yoğun kar yağışı nedeniyle bir halı sahanın çatısı çöktü, Galericiler Sitesi’nde iş yerlerinin önündeki çatılar çöktü, değişik yerlerde tavuk çiftliklerinin, Arapgir ve Yazıhan’da ağılların çatıları çöktü, kardan olumsuz etkilenen esnaflarımıza ve hayvan üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu hafta da kar yağacak, umarım tedbir alırlar.”
 

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İNADINA AK PARTİ 25 Ocak 2022 09:58

    Aynı delikten baktığınız adamı eleştirmek için eleştiridide bulunmussunuz veli bey partimiz inşallah sizin kalemize yerleştirdiğiniz turuva atına gereğini yapacaktır.

  • Mehmet 24 Ocak 2022 22:20

    Sen önce İstanbul ve Ankara bak.ondan sonra konuş, ki haklı olasın. Önce aynaya bak.

  • Malatyalı 24 Ocak 2022 22:20

    Bi işi bilmiyorsanız bari konuşmayın Büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanlarının sokak araları olmadığını bilmiyorsanız da sorun söylesinler tam aksine ilçe belediyelerine yardım eden Büyükşehir var başkanlarına sorabilirsiniz karayollarına da sorabilirsiniz ne kadar yardımcı olduğumuzu mesela Arapgir belediyenize de sorabilirsiniz biraz takdir etmeyi bilin Malatya’ya 1 gün içinde son 50 yılın en yoğun yağışı oldu öyle ordan oturup sallamak kolay çok biliyorsanız mücadeleyi buyurun belediyenin kapısı açık gelin bakalım ne yapacaksınız