casino siteleri

Ağbaba her şeyi söyledi ama Kendi aile şirketi hakkında tek kelime etmedi

Özel Haber Haber Girişi : 27 Nisan 2021 01:56
Ağbaba her şeyi söyledi ama  Kendi aile şirketi hakkında tek kelime etmedi
Ağbaba her şeyi söyledi ama Kendi aile şirketi hakkında tek kelime etmedi

CHP Genel Başkanı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Yeşilyurt Belediyesinin kendisine ait aile şirketinden Gaz Betonu almadığı için ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor.

Deprem konutları

 

Ağbaba Ticaret Hüseyin Ağbaba tarafından kurulan aile şirketi Hür Ağbaba, Veli Ağbaba ve İsmail Ağbaba diğer ortaklardandır.Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin ısıtma soğutma ve tesisat işlerini yapan kendi aile şirketi Ağbaba Ticaret hakkında ise tek bir açıklama yapmadı

 


Topsöğüt’te Dura Yapı firmanın yaptığı konutların betonu Mehmet Çınar’ın aile şirketi Çınarlar Beton’dan alındığı iddia edilmişti.

 

Önce kömbecilerin yaptığı daha sonra ulusal medyada çıkan yalan haberin arkasında şimdi de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nin çıktığı iddia ediliyor. 

 

Doğu Anadolu Bölgesi ve Malatya ile çevresinde gaz beton imalatı yapan tek firmanın Çınarlar Beton olduğu ve Ağbaba'ya ait aile şirketinin ise farklı bir markanın bayiliğini yaptığı, Çınarlar Betonun Malatya'da üretime başlaması Veli Ağbaba'ya ait  aile şirketinin Malatya ilinde gaz beton üretiminin yapılmaya başlanması ile işlerinin azalmasından dolayı karalama girişiminde bulunduğu idida edildi.

 

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı kast ederek Esasen söz konusu haberin servis ediliş sebebi, milletvekilliği görevi de yapan ve söz konusu yayında açıklamalarına yer verilen şahsın gaz beton alanında farklı bir markanın bayiliğini yapmasına dayanmaktadır. Malatya ilinde gaz beton üretiminin yapılmaya başlanması ile işleri azalan bu şahıs, ticarî çıkarını siyasî alana çekerek iftira atmıştır. Esasen Genel Başkan Yardımcılığını yaptığı siyasî parti ve kendisinin terör örgütleri ve teröristler ile ahlâk, edep ve insanlıktan uzak ilişkilere dayalı siyâset tarzı ilimiz için utanç kaynağıdır, demişti.

 

YouTube Haber arası

Ağbaba kendi aile şirketi hakkında tek kelime etmeyerek açıklama yaptı.
Ağbaba belediye başkanı kendi iş yerinin üretmiş olduğu gaz betonu belediyeye alıyor. Belediyenin tüm işlerini de bu beton firmasından yapıyorlar. Başka bir firma yokmuş gibi hazır betonu da bu firmaya yaptırıyorlar. Biz soruyoruz; bu etik mi, siyasi ahlaka uyar mı diye.”ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Leyla 27 Nisan 2021 10:02

    Hakikaten bağırmaktan başka bir işe yaramayan konuşurken ne dediği anlaşılmayan neden öyle bir makamda hala şaşırıyorum.Belediye ile kapışmasının altında bir menfaat olduğunu tahmin etmiştim ya istediği adamları Almanya ya gönderemedi yada ticari çıkarı sekteye uğradı dedim.Yanılmamışım