casino siteleri

AĞBABA, “MALATYASPOR ORTAK PAYDAMIZ”

Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2015 01:21
 AĞBABA, “MALATYASPOR ORTAK PAYDAMIZ”
CHP Genel Başkan Yardımcı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğunun ardından bir açıklama yaparak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da  Malatyaspor’un yanında olacağını belirtti.

Deprem konutları

Ağbaba açıklamasında “Şampiyonluk maçının ardından ortaya çıkan tablo bir kez daha  Malatyaspor’un tüm Malatyalıların ortak paydası olduğunu göstermiştir. Dünyanın dört bir yanında Malatyalıların buluştuğu en önemli değerlerden biri Malatyaspor’dur. Bu değere sahip çıkmak tüm Malatyalılar için büyük önem taşımaktadır.” Dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Başkan Adil Gevrek’i, teknik direktör Feyyaz Uçar’ı , oyuncuları, teknik  heyeti ve tüm zor şartlara rağmen takımımızı yalnız bırakmayan, güç veren taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Yeni Malatyaspor’umuzu Süper Lig’de göreceğimiz günlerin özlemiyle başarı dileklerini iletiyorum” ifadelerini kullandı.

“Şampiyonluk yolunda defalarca haksızlığa uğrayan, sahası kapatılan, binlerce lira cezalarla karşı karşıya bırakılan Yeni Malatyaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade eden Ağbaba, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Malatyaspor’un yanında olacağız” Dedi.

YouTube Haber arası