casino siteleri

AK Parti,bir çözüm partisidir

Siyaset Haber Girişi : 21 Kasım 2021 19:59
AK Parti,bir çözüm partisidir
AK Parti,bir çözüm partisidir

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır,  "Büyük ve güçlü Türkiye'yi hep beraber kuracağız. Birileri bizim birlik olmamıza engel olacak, birileri her zaman karşımıza engeller çıkaracak ama biz asla vazgeçmeyeceğiz. 

YouTube Haber arası


Güçlü Türkiye yolunda bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

Milletvekili Çakır, Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşi programına katıldı.  

 

Programda Genç Memur-Sen üyeleriyle fikir alışverişinde bulunan Çakır,  gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

 

Türkiye'nin ve dünyanın son derece önemli bir süreçten geçtiğini aktaran Çakır, "Salgın süreci tüm parametrelerin değiştiği, düzenin yeniden dizayn edildiği bir süreç oldu. Dünya salgınla ciddi bir sınav vermeye devam ediyor. Biz de başarılı bir şekilde bu sınavı veriyoruz. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip ediyor ve pozisyonumuzu ona göre alıyoruz. Tabi sadece salgın süreci değil bir yandan depremler bir yandan yangınlarlarla da ülkemiz çok ciddi sınavlar verdi ve Allah'a hamd olsun bu sınavları da başarılı bir şekilde  atlattık. Ülkemiz ve devletimizin gücünü bu süreçlerde herkes gördü. Salgın süreci küresel çapta bir ekonomik sıkıntıya sebep oldu. Şu anda ülkemizin de içinde bulunduğu ekonomik dalgalanma durumu dünyanın her yerinde yaşanıyor. Biz ülke olarak nasıl ki deprem, yangın, sel ve diğer ciddi sınavlardan başarılı bir şekilde çıktıysak bu durumdan da Allah'ın izniyle başarılı bir şekilde çıkacağız. Ekonomimizi daha sağlam temeller üzerine oturtacağız ve ülkemizi daha çok kalkındıracağız. 


 Türkiye hakikaten çok büyük iddiaları olan, sadece tarihten gelen birikimleri dolayısıyla değil, bugün karşı karşıya kalmış olduğu bir takım meydan okumalarla, sahip olduğu imkan ve potansiyeliyle önümüzdeki yüzyılın en büyük ülkelerinden birisi olmaya aday bir ülkedir. Bizler de daha güçlü bir Türkiye kurma arzusuyla çalışmaya devam ediyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye'yi hep beraber kuracağız. Birileri bizim birlik olmamıza engel olacak, birileri her zaman karşımıza engeller çıkaracak ama biz asla vazgeçmeyeceğiz. Güçlü Türkiye yolunda bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 


AK Parti'nin çözüm partisi olduğunu ifade eden Çakır, "AK Parti olarak 19 yıldır bu ülkenin kronikleşmiş sorunlarını çözdük, Allah izin verirse çözmeye de devam edeceğiz. Çünkü bizim davamız başka, biz milletin derdiyle dertlenen bir partiyiz. Bizim işimiz hizmet. Kim ne derse desin biz durmadan yolumuza devam edeceğiz. Milletimizin hayat kalitesini daha çok artırmak için elimizden geleni ortaya koyacağız. Milletimiz her şeyi görüyor.  Canla başla nasıl mücadele ettiğimizi, ülkemizin çıkarlarını nasıl savunduğumuzu herkes görüyor. Biz, milletimizin güvenini bugüne kadar asla boşa çıkarmadık bundan sonra da çıkarmayacağız. Yola ilk çıktığımızda hedefimiz, idealimiz ve davamız neyse bugün de aynı doğrultudayız. Allah nasip ederse de bu ülkeye daha güzel hizmetler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.