casino siteleri

“AK PARTİ'DEN DAHA İYİSİNİ YİNE AK PARTİ YAPAR”

Siyaset Haber Girişi : 20 Ekim 2015 18:57
“AK PARTİ'DEN DAHA İYİSİNİ YİNE AK PARTİ YAPAR”

Kadınlarla bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "AK Parti'den daha iyisini yine AK Parti yapar" dedi. 
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, genel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalık, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında Zafer Mahallesi, Kanalboyu Caddesi ve Hacı Abdi Mahallesi'nde ev ziyaretinde bulundu. Kadınlarla bir araya gelen Çalık, "Malatya'da 10 kişiden 7'sinin oyunu aldık. Allah razı olsun. 10 seçim geçirdik, hepsinde tam destek verdiniz. Bu seçimde kadınların, erkeklerde göre bir farkı var. Bu fark, listenin başında bir tane kadın milletvekiliniz bulunuyor. O kadın milletvekili inşallah sizlerle beraber yaptığı çalışmadan, sizlerin verdiği destekten inanılmaz mutlu. Ben hepinize şükran duyuyorum. Allah hepinizden binlerce kere razı olsun" diye konuştu.
"TÜRKİYE CİDDİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR"
Türkiye'nin çok ciddi bir süreçten geçtiğini ifade eden milletvekili Çalık,Ak Parti'nin yaptığı hizmetlerden daha fazlasını yine Ak parti'nin yapabileceğini ifade etti. Çalık, “7 Haziran'da AK Parti iktidarı düştü diye neler yapıldı görüyorsunuz. İstikrar bozuldu diye uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunları görüyorsunuz. ‘Analar ağlamasın' dedik, onlar iyice anaları ağlattılar. Biz, anaların hiçbirisinin ağlamasını istemiyoruz. O yüzden de kardeşliğin, sevginin, barışın, hoşgörünün galip geldiği bir Türkiye olsun istiyoruz. Bu işi en iyi AK Parti yapar. AK Parti'den daha iyi kim yapar? Yine AK Parti yapar” ifadelerini kullandı.
13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde çok önemli işlerin yapıldığını kaydeden Çalık, "AK Parti, çok genç bir parti. Siz, gençlerle en önemli ortak özelliğimiz o. AK Parti, Türkiye'nin en genç ve en dinamik partisi. 1 yaşında iktidar olmuş bir parti. Bu her partiye nasip olmayan bir şey. Dolayısıyla kendisi gibi genç olan gençlerle de çok yakın temas kurduk. 13 yıllık AK Parti iktidarında çok önemli işler yapıldı. AK Parti iktidarlarından önceki dönemle sonraki dönemdeki Türkiye'yi karşılaştırdığımızda inanılmaz derecede farklı. Bunu gençlerimize anlatmakta zorluk çekiyoruz. AK Parti olarak tek başına iktidara geldiğimizde yanlış hatırlamıyorsam sizler 8-10 yaşlarındaydınız. Şimdi 18 ve üzeri yani reşit olduktan sonra tamamen gençlik olarak kendimizi inşa etme sürecinde Türkiye'nin her zamanki halinin bu olduğunu düşünen bir gençlik var. Biz, iktidara geldiğimizde yasaklarla, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğiz diye geldik. Binlerce kere şükürler olsun çok önemli yollar kat ettik" dedi.

YouTube Haber arası