casino siteleri

Ak Parti'den ihraç edilecekti İyi Parti'ye geçti

Özel Haber Haber Girişi : 01 Ocak 2022 20:57
Ak Parti'den ihraç edilecekti İyi  Parti'ye geçti
Ak Parti'den ihraç edilecekti İyi Parti'ye geçti


AK Parti tarafında parti aleyhine açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Murat Alabaş savunmasını istemiş ve ihraç için savunmasını istemişlerdi. Bu gelişmelerden sonra Meclis Üyesi Murat Alabaş Ak Parti'den istifa etmişti.

Deprem konutları

 

Ak Parti'den sonra Bağımsız olarak Meclis Üyeliğine devam eden Alabaş İyi Parti'ye geçti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir süre görüştükten sonra İyi Parti'ye geçti.

 

YouTube Haber arası

Murat Alabaş, Temmuz 2020'de ofisinde düzenlediği basın toplantısında, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üyeliğinden istifa ettiğini açıklamiş ve Basın mensuplarına açıklama yapan Alabaş, "2015 yılında Avrupalı Türklerini temsilen AK Partiden milletvekili aday adayı oldum. 2019 mahalli seçimlerinde de yapılan davet üzerine memleketime hizmet etmek gayesiyle AK Parti Yeşilyurt Meclis Üyeliğine seçildim ve aynı zamanda Yeşilyurt’umuzu Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil ettim. 2019 yerel seçimlerinde AK Partili dostlarımızın nazik davetlerini kırmayarak Yeşilyurt Meclis Üyeliğine aday oldum ve hemşerilerimizin destekleriyle Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum. Uzun yıllar birçok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapmış biri olarak bilgi, birikim ve tecrübemi siyaset arenasında da hizmete dönüştürmek istedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan hizmet seferberliğinde çorbada bir tuzumuz olsun diyerek. Görev sürem boyunca Yeşilyurt’umuzu en güzel şekilde Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil etmeye çalıştım. Fakat 15 ayı geçen süre zarfında yerel siyasi aktörlerle siyaset anlayışımız arasında derin farklılıklar olduğunu üzülerek gördüm" dedi. Alabaş, "Hizmet etmekten her zaman şeref duyduğum milletime, gönül bağımın her zaman devam edeceği partime olan saygımın gereği yürütmekte olduğum ve bugüne kadar büyük bir onurla siyaset yaptığım AK Parti Malatya il teşkilatı üyeliğimden istifa ettim’’ şeklinde konuştu. Alabaş, “Partimizin genel merkezindeki yöneticilere ve partimizin lideri ve ülkemizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan Cumhur ittifakına olan inancım ve gönül bağım devam ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali duruk 06 Ocak 2022 08:07

    Partiden istifa eden onurlu insan meclis üyeliğinden de istifa eder .ak parti oylarıyla seçilip başka Parti'nin içinde olamaz