AK Parti heyeti Başkan Aslantürk ile bir araya geldi

Bölge Haber Girişi : 14 Şubat 2018 18:37
AK Parti heyeti Başkan Aslantürk ile bir araya geldi
AK Parti İl Başkanı Mehme
AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve beraberindeki heyet Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına yeniden seçilen Abuzer Aslantürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, “Abuzer Aslantürk, esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi çatısı altında uzun yıllardır Adıyaman’a ve Adıyaman esnafına hizmet vermenin yanı sıra Adıyaman Üniversitesinin gelişimi konusunda gerek şahsi olarak, gerekse de başkanlığı yaptığı kurumu adına elinden geleni her zaman yapmıştır, yapmaya da devam etmekte. Yakın bir zamanda yapılan kongre sonrasında kendisi yeniden başkanlığa seçildi. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Rabbim çıktıkları bu yolda kendilerini mahcup etmesin. Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretimizin yanı sıra kendisiyle esnafımızla ilgili sorunları dinledik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız bize esnafımızın bir finansman sorunu olduğunu iletti ve bizde bu konuyla ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’ı telefonla arayıp Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin finansman talebi olduğunu ilettik oda konuyla ilgili hemen ilgileneceğini ve gerekeni yapacağını ifade etti. Esnafımızın sorunu bizim sorunumuzdur, yapılması gerekenlerle ilgili bizlerde elimizden geleni yapacağımız gibi, milletvekillerimiz nezdinde de ne yapılması gerekiyorsa yapılacağından esnafımız rahat olsun. Bu vesileyle Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı görevine seçilen Abuzer Aslantürk’e, ve yönetimine başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Abuzer Aslantürk ise, “Yakın bir zamanda kongremizi yaptık ve üyelerimizin teveccühüyle yeniden başkanlığa seçildik. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Görev aldığımız günden bugüne esnafımızın kredi ihtiyaçları olduğunda banka ile esnafımız arasında köprü vazifesi görmeye gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.