Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Emine Akkurt Yazıhan'da

Siyaset Haber Girişi : 12 Şubat 2015 18:47
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Emine Akkurt Yazıhan'da
Ak Parti Milletvekili Ada

AK Parti Malatya Kadın Kolları il başkanı Emine Akkurt, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Sanal Instagram haber içi

Yazıhan Belediyesi çalışmaları hakkında Emine Akkurt’a bilgi veren Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yazıhanlılara hizmet etmeye devam ettiklerini kaydetti. Ayrıca Öztürk, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Akkurt’a teşekkür etti.

Emine Akkurt ise, Yazıhan’ı her geçen gün büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde gördüklerini belirterek, Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’e bundaki katkılarından dolayı teşekkür etti.

İlhan içen  haber arası

Akkurt,“AK Parti ülkeyi bir bütün olarak kucaklayan bir partidir. Varlığını, millet iradesinden alan bir partidir.’AK Parti, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesinden doğan, milli iradeyi iktidara taşımaktan başka muradı olmayan bir partidir. İnsanımıza hizmet etmektir. Bizim gözümüzde herkesin önemi, bu millete, bu vatana yaptığı hizmet nispetindedir. AK Parti’nin sahip olduğu siyasi anlayış, Türkiye’nin muasır medeniyet seviyesinin ötesine uzanan yolculuğu için büyük önem taşımaktadır. Bizim taşıdığımız emanet millet emanetidir. Gittiğimiz yol, milletimizin yoludur. Ulaşmaya gayret ettiğimiz hedefler, milletimizin hedefleridir. Bizim siyasetten muradımız, bu millete, bu ülkeye,kayısının başkenti Malatya’ya hizmet etmekten başka bir şey değildir.Bizler kadın kolları teşkilatları olarak gece-gündüz demeden çalıştık.”dedi. Ziyarette AK Parti iktidarı olarak anayasanın değişimi için uzun süredir mücadele verdiklerini, ancak muhalefet partilerinin tavrı yüzünden bunun gerçekleşemediğini aktaran İl Başkanı Emine Akkurt, şöyle devam etti: “Türkiye’de 2023 hedeflerinde adım adım gerçekleşmeler oluyor. Bizim hedeflerimiz var. Türkiye’nin yeni hamleler yapması noktasındaki önümüzde duran en büyük engel maalesef darbe anayasaları olan 1961 ve 1980 anayasalarıdır. Her iki anayasa da birlikte bütün halinde. Mutlaka değişimi gerekli. 2011 seçimleri öncesi tüm muhalefet partilerinin seçmene verdiği söz yeni bir anayasa idi. Mutlaka millet çoğunluğunun fikirlerinden oluşan ve yeni bir anayasa sözünü herkes verdi. 7 Haziran Genel Seçimleri çok önemli tarihi dönemeç. Genel seçimlerde 330 milletvekili sayısına ulaşarak yeni anayasa değişikliğini yapacağız. ” diye konuştu.