AK Partili Canikli´den belediyeye ziyaret

GENEL Haber Girişi : 19 Ocak 2021 16:02
AK Partili Canikli´den belediyeye ziyaret
AK Parti İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere Adıyaman´a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç´tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
AK Parti Adıyaman 7. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Adıyaman´a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Koordinatör Milletvekili Ertuğrul Soysal, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç´ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Süleyman Kılınç´ın belediye girişinde karşıladığı Genel Başkan Yarımcısı Canikli ve Koordinatör Milletvekili Soysal´a, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Muhammed Fatih Toprak, Vali Mahmut Çuhadar ve parti teşkilatı eşlik etti.
Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Canikli, Adıyaman´ın her geçen gün daha da geliştiğini belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Kılınç´ı tebrik etti.
Belediye Başkanı Kılınç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli´yi ve Koordinatör Milletvekili Ertuğrul Soysal´ı Adıyaman´da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.