casino siteleri

Akçadağlıların sevilen ismi Güde aday adaylığına hızlı başladı

Siyaset Haber Girişi : 05 Şubat 2023 12:12
Akçadağlıların sevilen ismi Güde aday adaylığına hızlı başladı
Akçadağlıların sevilen ismi Güde aday adaylığına hızlı başladı

İş İnsanı Osman Güde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı. Başta Akçadağlılar olmak üzere tüm Malatyaların sevdiği Güde aday adaylığına hızlı başlayarak ziyaretlerini sürdürüyor.

Deprem konutları

 


Güde yaptığı konuşmada; "Bizler bu toprakların evlatlarıyız. Evet bizler bu necip toprakların, eli emekten çatlamış ana ve Babaların evlatlarıyız. Bizler Malatya'nın evlatlarıyız. Akçadağ'ın, Doğanşehir'in, Hekimhan'ın, Darende'nin, Yazıhan'ın, Pütürge'nin, Kale'nin, Yeşilyurt'un, Doğanyol'un, Kuluncak'ın, Arguvan'ın, Battalgazi'nin evlatlarıyız. Evlat anaya babaya hizmet ve hürmet etmelidir. Evlat ana baba gibi olan yurduna, toprağına hizmet ve hürmet etmelidir. Bu toprakların acısı da bizim sevinci de bizimdir. Bu toprakların üzerinde yasayan besideki bebeğimden, sokaktaki çağasından; tarladaki, fabrikadaki kardeşlerimizden, beli bükük yaslı ana babalarımıza kadar herkesi kucaklayarak onlara hizmeti ve hürmeti boynumun borcu biliyorum.
Bu hizmet ve hürmet düsturunca kurulusundan itibaren bilfiil her kademesinde görev aldığım Adalet ve Kalkınmak Partisi'nden Malatya
Milletvekili Aday Aday olduğumu sizlerin huzurunda açıklıyorum.


 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 seçimlerinde Ak Davamızı daha da yücelterek; Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedeflerin gerçekleşmesi adına Malatya'da kapı kapı dolaşıp Ak Partiyi yine sandıklarda birinci parti yapmak adına canla basla mücadele edeceğiz. Şimdi 'den bizlere bugüne kadar oy vermeyen dili, dini, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun herkesi Ak Çatı altında birleşmeye davet ediyorum.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.