AKUSTİK MONTAJ-DUBLAJ ATÖLYESİ KURULDU

Malatya Haber Girişi : 09 Mart 2016 16:03
AKUSTİK MONTAJ-DUBLAJ ATÖLYESİ KURULDU
Malatya’nın kültür, sanat

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre; Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğü tarafından kurulan Akustik Montaj-Dublaj atölyesi, MABESEM’e hem maliyet, hem de işlevsellik olarak büyük faydalar sağlayacak.

Sanal Instagram haber içi

Malatya’nın en iyi stüdyolarından birisi olan Akustik Dublaj-Montaj Atölyesi’nde; ses eğitim kursu, sesli eserlerin montaj, dublaj ve seslendirmeleri yapılacak. Bugüne kadar çıkardığı 8 sesli eseri dışarıda hazırlayan MABESEM, bundan böyle çıkaracağı sesli eserleri kendi atölyesinde çıkaracak. Şu anda Sesli Masallar 3’ün hazırlık çalışmaları yeni stüdyoda devam ederken, burada ayrıca Radyo Tiyatrosu’nun da yapılacağı bildirildi.

Başkan Çakır’dan inceleme

Öte yandan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, yeni kurulan Akustik Montaj-Dublaj Atölyesi’nde incelemelerde bulundu.Kültür Sosyal işlerden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’nun da eşlik ettiği inceleme sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gencay stüdyo ile ilgili bilgiler verdi.

İlhan içen  haber arası

Kurulan Akustik Montaj-Dublaj Atölyesi’nde deneme yapan Başkan Çakır, MABESEM’in her geçen gün hizmet yelpazesini artırarak önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi.