casino siteleri

Albayrak: "Emin adımlarla ilerliyoruz"

Spor Haber Girişi : 08 Kasım 2020 21:47
Albayrak:
Süper Lig´in 8. haftasında DG Sivasspor´u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray´da kulübün ikinci başkanı Albayrak, "Çok daha güzel günler yakında gelecek. Emin adımlarla ilerliyoruz, puanımızı 16´ya çıkarttık. Liderle aramızda 1 puan fark var" dedi.
Galatasaray´da Kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Sivasspor´u 2-1 yendikleri maçın ardından stadyum çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Albayrak, "Erzurum maçı öncesi yönetim kuruluna gittiğim zaman, kulüpte herkesin morali çok bozuktu. Bir gün öncede Florya´da idmanda Fatih hocamla sohbet ettiğimizde, hocama da aynı ifadeleri kullanmıştım. Lig Erzurum´da başlıyor ve biz sezonu Erzurum´da açıyoruz. Aynı konuşmayı yönetim kurulunda da konuştuğumda herkes çok mutlu oldu. Hepsi söylediklerime inandılar. Biz sezonu Erzurum´da açtık. Erzurum´dan sonra 3´te 3 yaptık. Allah´ıma şükürler olsun çok daha güzel günler yakında gelecek. Emin adımlarla ilerliyoruz, puanımızı 16´ya çıkarttık. Liderle aramızda 1 puan fark var" dedi.

"Arda, çok iyi işler yapacaktır"
Albayrak, Arda Turan´ın performansı ile ilgili yöneltilen soruya, "Arda Turan´a güvencimiz, inancımız sonsuz. En sonra Florya´daki idmanda da çok azimli ve hırslıydı. Arda, Galatasaray´da çok daha iyi işler yapacak. Uzun yıllar inşallah hem futbolcu olarak, ileride de inşallah teknik ekipte Galatasaray´da hizmet vermeye devam eder. Galatasaray´ın evladıdır. Galatasaraylıdır. Bugün de neler yaptığını gördük. Fatih hocama, teknik heyete ve bütün futbolcu kardeşlerime hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" yanıtını verdi.