ALİMA YENİ MALATYASPOR MALİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

Spor Haber Girişi : 19 Mayıs 2016 20:49
ALİMA YENİ MALATYASPOR MALİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

PTT 1. Lig’deki ilk sezonunda belirlenen ‘ligde kalma’ hedefini gerçekleştiren Alima Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu Haziran ayında seçimli genel kurul yapacak. 
Mayıs ayında mali kongresini yapacak olan sarı-kırmızılı kulübün, Haziran ayında da olağan genel kurulunu gerçekleştireceği belirtildi.
Sarı-kırmızılı kulübün tüzüğü gereği Mayıs sonunda veya Haziran’ın ilk haftasında Mali Kongre’sini gerçekleştirmesi gerekirken, kulüpte kongrenin gündeminin ise bir hayli yoğun olması bekleniyor.
Mali kongrede 2015 - 2016 sezonu harcamaları delegelerin oylarıyla aklanmaya çalışılacak. Ayrıca gelecek sezon için belirlenen şampiyonluk hedefi için tahmini bütçe açıklanacak. Kulübün yönetim kurulu üyeliği ve delegeliği için bazı maddelerde tüzük tadilatı da gündeme gelebilecek. Liglerin bitmesinin hemen ardından Mali Kongre için kulüpte hummalı bir çalışmaya giren başkan Gevrek, özellikle gelir gider dengesinin oluşturulması, mevcut kadrodaki oyuncuların alacakları ve tahsil edilebilecek gelirlerin elde edilmesi için de yoğun bir çaba harcıyor. Mali açıdan aklandıktan sonra seçimli kongrenin hazırlığına girmesi beklenen Adil Gevrek, İrfan Buz ile sözleşme durumunu da bu süreçte netleştirecek.

Sanal Instagram haber içi

İlhan içen  haber arası

KAYNAK: MEHMET TÜREL (İHA)