casino siteleri

"Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin"

Malatya Haber Girişi : 10 Ağustos 2017 15:20
AK Parti Malatya İl Teşki

Yeşilyurt’ta Şelale Park’ta gerçekleştirilen teşekkür toplantısına; AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra teşkilat üyeleri katıldı.

Deprem konutları

  Toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 5 Ağustos’taki Malatya’da düzenlenen toplu açılış töreninde herkesin üzerine düşeni yaptığını ifade etti.

  Şahin, Malatya’nın her zaman örnek bir duruş sergilediğini belirterek, “Bu bilinç içerisinde olunmasaydı bugün bu teşkilatımız bugünkü konumda olmayacaktı. Bugün teşkilatların yapmış olduğu bütün aktiviteler bütün faaliyetlerde öteki illerde yapılanlardan çok daha farklı olduğunu geçenlerde arkadaşlarda söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımız kendi bölgesinde gitmiş olduğu üç ayrı yerde Malatya'dan övgüyle bahsetmesi bizim için yeter. Bu birlik ve beraberlik nasıl Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bütün dostlarımızı memnun ediyorsa; bu birlik ve beraberliğin sonunda rahmetin oluşmasından rahatsızlık duyanlar bu insanlara azap çektirmek için siyaset arenasında var olmaya çalışan bazı bahtı karaları da rahatsız ediyor, varsın etsin biz buyuz. Teşkilatlarımızın yapmış olduklarından çok daha farklı bir miting olduğunu düşünüyorum çünkü zaman çok dar bütün olumsuzluklar mitingin olmaması için yeterdi. Üç günlük süre içerisinde bu miting düşünüldü ve bütün arkadaşlarımız teyakkuz halindeydiler. Malatya'da kaysı sezonunun başlaması özellikle insanlarımızın köylerde, kentlerde, yaylalarda, otlaklarda bulunmaları miting alanına o kadar insanın gelmesi tasavvur edilemezdi. Bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız parti ile aidiyet duygusu içerisinde olan insanlarımızın meseleye bakış açısı bize yeter. Malatya bundan sonrada örnek olmaya devam edecektir” dedi.

  AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise “Yoğun ve zor bir çalışmanın ardından gayret ve çabalarla bütün çabamızın neticesinde Allahın rahmetini umduk ve sonucunda cenabı Allah’ta bizi mahcup etmedi. Bu çalışmaları yaparken bizim arkamızda sağlam bir şekilde duran bu teşkilatın göstermiş olukları bütün performansları gerçekten taktire şayan. Bu çalışma esnasında büyükşehir belediye başkanım, ilçe başkanlarım, ilçe belediye başkanlarım her anlamda bize destek verdiler. Bu çalışmada gereken tüm desteği sağladılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte mahalle mahalle dolaşarak bütün hemşerilerimizi mitinge davet ettiler. Bu işin sonunda Cumhurbaşkanımız  3 gün üst üste  kedi vilayeti de bile Malatya'dan bahsetti  ve Malatya'yı  örnek gösterdi "on binler alana sığmadı, muhteşem bir tabloydu" dedi. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Sizlerle birlikte bu davaya hizmet etmeyi Allah’ım bizlere nasip etsin” diye konuştu.

  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış töreninin çok güzel geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Teşkilatlarımızın büyük gayret ve emeği ile yüzümüzün akıyla çıkmış olduk. Tabi bunlar teşkilatların başarısının birer göstergesi yani bu tür organizasyonlar teşkilat yapısında ki düzeni, tertibi ekip ruhu ile çalışmanın, başarmanın bir göstergesidir. Malatya olarak yüz akıyla bunu da başarmış olmaktayız. Bu vesileyle öncelikle il başkanıma ve kademe başkanlarıma, teşkilatımızın bütün temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza moral vermiş olduk. Ülkemiz zor günlerden geçiyor, zor süreçlerden geçiyor bunu hep birlikte yaşıyoruz. Terör örgütü ile mücadele ediyoruz. Çevremizde yeni bir devlet kurmak isteniyor bununla mücadele ediliyor. DEAŞ ile mücadele ediliyor, FETÖ ile mücadele ediliyor, aslında bunların gerisindeki kuklacılarla mücadele ediyoruz. Böyle bir süreçte bizi Anadolu olarak bakıldığı zaman Türkiye'ye ve dünyaya vermiş olduğu bir mesajdır. Halkın hala birilerinin arkasında olduğu ona inandığı, onunla birlikte olduğu ve halkın iradesinin de Cumhurbaşkanı ile birlikte olduğunun bir göstergesiydi. Bu da ülkemiz için bir moral oldu. Bunu başaran teşkilatlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızda yenilenme süreci başladı. Belki en başarılı teşkilatlardan biri Malatya teşkilatı, bu ana yapı korunarak takviyelerle birlikte teşkilatımız daha da güç kazanacak.”

  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, “Hani ne düğün var ne de bayram ama ortada bir miting oluştu. Bir seçim süreci değil, ülkede olağanüstü bir durum söz konusu değil, mevsimlerden yaz, insanlar tatil moduna girmiş ve Malatya'mız da farklı olarak kayısı sezonunda çok önemli bir misafiri ağırlayacağız. Hepimiz biraz korktuk, acaba bu misafirimizi güzel ağırlayamazsak diye endişe ettik. Teşkilatımızın ve bütün kademelerin çalışmaları ve milletimizin teveccühü sonucunda Cumhurbaşkanımız sevinçli ve gururlu bir şekilde Malatya'dan ayrıldı. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

YouTube Haber arası