casino siteleri

Altınsoy:" Vatan öğretmenlerimize emanet"

Bölge Haber Girişi : 08 Eylül 2017 09:52
Altınsoy:
Sivas'a atanan aday ö
Sivas’a atanan aday öğretmenler Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ziyaret etti. Ziyarette öğretmenlere başarılar dileyen Altınsoy,"Vatan size emanet" dedi.

Sivas’a atanan aday öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) programı doğrultusunda sürdürülen Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci kapsamında İl Koordinatörü Nadi Aksoy ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Koordinatörü ve Mevlana Ortaokulu Müdürü Nadi Aksoy,"Aday öğretmenlerimizle birlikte şehir kültürünü tanıma ve idari işleyiş hakkında bilgilendirme yapmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştiriyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar diledi. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Altınsoy,"Vatan size emanet. Yaptığınız iş basit değil. Nasıl ki askerimiz cephede savaşıyor, polisimiz iç güvenliği sağlıyorsa eğitim ordusu da bizleriz. Biz de eğitim kalelerinde, çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için mücadele ediyoruz. Bir ülke kılıçla fethedilir ama kalemle, kültürle ayakta durur. O nedenle kültürlü bir şekilde çocuklarımızı yetiştirmemiz lazım. Saygılı, kendi değerleriyle, kültürüyle barışık, insanlığa hizmet etmeyi kendisi için vazife olarak gören çocuklar yetiştirmek lazım. Çok zeki olmak tek başına bir şey ifade etmiyor. Çok zeki oluyor, en iyi liseyi, üniversiteyi bitiriyor, okula gidiyor arkadaşlarıyla kavgalı, doktor oluyor hastalarla kavga ediyor. O nedenle çocuklarımızın toplumla barışık olması gerekiyor. Zekayı iyi yönetmezseniz o ileride topluma zararlı bir hale geliyor" dedi.

Altınsoy, daha sonra bir süre aday öğretmenlerle sohbet ederek, görüş ve önerilerini dinledi. Aday öğretmenler, sohbetin ardından Altınsoy’a çiçek takdim etti.