Başkan Adil Gevrek, sahaya girerek hakeme saldırmak istedi

Başkan Adil Gevrek, sahaya girerek hakeme saldırmak istedi

Süper Lig´de oynanan Yeni Malayaspor-Kayserispor maçının ardından sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek mutlak bir penaltısını vermeyen maçın hakemi Hüseyin Göçek´e saldırmak isteyince ortalık bir anda karıştı. Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirdiği olayda hakemler yaklaşık 20 dakika sonra soyunma odalarına gidebildi.


Süper Lig´in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Kayserispor ile son dakika yediği gol ile 2-2 berabere kaldı. Hakem Hüseyin Göçek´in bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek hakemlere saldırı girişiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile hakemlere yaklaşamayan Başkan Gevrek´i ekipler güçlükle saha dışına çıkarabildi. Çılgına dönen Gevrek´in uzun süre sahadan çıkmaması sonucu hakemler de 20 dakika boyunda rehin kaldı. Çevik kuvvet ekipleri hakem üçlüsünü koruma altına alırken, taraftarlar da `Adil Gevrek istifa´ sloganları attı.


Çok sayıda polis ekibinin sahada önlem alması ile çevik kuvvet kalkanları altında sahadan çıkarılan hakemlere, bu sırada da taraftarlar pet şişe atarak tepki gösterdi.


23.12.2021 19:29:00