Başkan Gürkan'ın akrabaları belediye önünde geçmemiş!

Başkan Gürkan'ın akrabaları belediye önünde geçmemiş!

Habertürk’te Yasemin Güneri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yaptığı görüşmenin detaylarını köşesine taşıdı.

 

Yasemin Güneri’nin köşe yazısı:

 

Gizli kapaklı hiçbir işleri olmadığını ifade eden Gürkan, tüm belediye başkanlarına örnek olacak ancak kendisinin uygulanmadığı görülen bir cümle kurdu. “Bize oy veren, vermeyen herkese eşit mesafede davranarak hizmet götürüyoruz”

Gürkanın, bunu başarırken aynı zamanda yakın akrabalarını da Belediye binasına almadığını belirtmesi manidar bulundu ve dikkat çekti. 

İşte, AK Parti Grup toplantısında örnek gösterilen Gürkan’ın belediye hizmetlerini verirken nelere dikkat ettiği sorusuna verdiği yanıt: “Bütün işlerimiz şeffaf ve açıktır. Hal böyle olunca da insanların size güveni olur. Benim ailemden hiç kimse belediyenin önünden geçmez. Çünkü herhangi bir spekülasyona mahal vermemem ve objektif olmam lazım. İnsanların kafasında istifham uyandırmamak lazım."

 

Başkan Gürkan’ın yakın akrabalarımdan  hiç kimse belediyenin önünde geçemez demesi kendisine yakın akrabaların Battalgazi ve Büyükşehir Belediyesinde nasıl işe başladıkları sorusunu akla getirmektedir.

 

 Daha önce yapılan haberlerde anlaşılacağı üzere, başkan Gürkan'a yakın akrabaların Battalgazi ve Büyükşehirde çeşitli kademelerde görev yaptığı bilinmektedir.


04.04.2021 22:51:10