Başkan Kutlu ve ekibi halkın sorunlarını dinliyor

Adıyaman Belediye Başkanı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ekibiyle birlikte, ‘halk günleri’ kapsamında makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Adıyaman Belediyesinin kapılarını halka açarak ‘halk odaklı’ belediyecilikte önemli bir ivme kazandıran Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm yolları arıyor.

Son olarak Belediye Başkan Yardımcıları Reşit Bilgin ve Ahmet Vechi Yüksek ile Fen İşleri Müdürü Zeynal Abidin Sağlam ve İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Salih Alkayış ile birlikte ‘Halk Günleri’ kapsamında vatandaşları ağırlayan Başkan Kutlu, Belediye Başkanlığı makamının herkesin makamı olduğunu söyledi.

Vatandaşların dertlerini, sorunlarını ve önerilerini dinleyip, imkanları dahilinde çözmeye yada hayata geçirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kutlu, “Yoğun mesaimizden geriye kalan zamanlarımızda fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İnşallah el birliğiyle huzur ve barış kenti olan Adıyaman’ımızı en güzel yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise Başkan Kutlu tarafından uygulanan bu yöntemden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
09.11.2017 15:35:06