Biz ne dediysek o Biz ne yazdıysak o

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş yaş haddinden dolayı emekli oldu ve yerine Yol ve Asfalt Daire Başkanı Mehmet Mert atandı.

 

Malatya Sanal Haber sitemizin dün duyurduğu atama bugün resmiyet kazandı. MASKİ sosyal medyada  MASKİ Genel Müdürlüğüne Mehmet Mert'in atandığını yazdı.

 

MASKİ sosyal medyada Genel Müdürümüz Mehmet Yaşar Karataş, yaş haddinden dolayı emekli oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla veda programı düzenlendi. Kendisine; kurumumuza verdiği tüm hizmet ve emekleri için teşekkür ediyor, yeni yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz. ve Kurumumuz Genel Müdürlüğüne Mehmet Mert atanmıştır. Hayırlı olsun.

 


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise sosyal medyada bir mesaj yayınlayarak  Birlikte mesai yaptığımız süre zarfında MASKİ Genel Müdürlüğümüzde başarılı hizmetlere imza atarak kurumun gelişimine katkı sağlayan Mehmet Yaşar Karataş'a bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyor, ailesiyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Dedi 

 


MEHMET MERT KİMDİR?
1965 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1990 yılında Adana Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 

1991 yılında Malatya Belediyesinde Mühendis olarak göreve başladı. Asfalt Şantiye Şefliği, Asfalt ve Yol İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra Malatya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Malatya’nın, Büyükşehir olması ile birlikte Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı görevine atandı.

Mehmet MERT, evli ve 3 çocuk babası olup orta derecede İngilizce bilmektedir.


27.08.2021 15:32:43