Ekrem İmamoğlu Malatya’ya geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Malatya’ya geleceğini açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Malatya’ya geleceğini açıkladı.

 

Ağbaba 31 Mart yerel seçimlerinde bir taahhüdümüz vardı. 31 Mart seçimlerinden önce vatandaşlarımız CHP’li belediyeleri seçerse, büyükşehir belediyelerimizi ilçe belediyelerimizle kardeş yapacağımızı ve kazanan belediye başkanlarımızı Malatya’ya getireceğimizi ifade etmiştik. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Malatya’ya getireceğiz demiştik. Biz seçimleri kazanacağımızdan emindik, şimdi sözümüzü gerçekleştiriyoruz. 17 Haziran Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Malatya’da olacak. Programa sabah 10’da il binamızı ziyaret ederek başlayacak.

İl Başkanlığından sonra kentte esnaf gezisi yapıp sonra Hekimhan ilçemizde belediyemizi ziyaret edecek. Saat 15.30’da Arguvan, akşam 17.30’da da Arapgir ilçe ve belediyemizi ziyaret edecek. Burada konakladıktan sonra sonraki gün saat 9.30’da Adıyaman Gölbaşı’nı ziyaret ettikten sonra bölgeden ayrılacak. Şimdiden bütün Malatyalıları partimize ve gezimize davet ediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin Malatya’ya katkıları olacağını umuyoruz.

Biz, CHP olarak, başka partiler gibi belediyeleri ‘iş yapmanın’ bir aracı olarak görmüyoruz. Belediyelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Malatya’ya 2019’dan bugüne kadar belediyelerimiz aracılığıyla 50’ye yakın üzerinde araç ve iş makinesi hediye ettik. Katkısı olan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. İktidar kaynak vermese de biz elimizden geldiği kadar Malatyamıza Arapgir, Arguvan ve Hekimhan’a destek olmaya çalışıyoruz. 2024’te Hekimhan yeni bir kültür merkezine de kavuşmasını umuyoruz.


14.06.2021 16:01:36