Erdoğan'dan Şok Gürkan iddiası

Bu iddialar ile Malatya'da yer yerinde oynar

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan , Malatya Pencere TV'de Gazeteci Mikail Pelit'in sunduğu programa katıldı.

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan hakkında şok iddialar da bulundu. Erdoğan Başkan Gürkan'ın Millet ittifakın bir Parti'nin il başkanını değiştirip kendi danışmanını yerine getirmek için uğraştığını iddia etti.

 

Erdoğan'ın bu iddiaları Malatya'da çok konuşulacak. Hangi Parti ve hangi danışman merak konusu olurken bu iddialar hakkında Başta Başkan Gürkan, Reşat Erdoğan olmak üzere Malatya'daki bütün il Başkanları bu iddialar hakkında bir açıklama yapılacak mı merak konusu oldu 

 

 

 

Reşat Erdoğan "Çok kıymetli belediye başkanımız başka bir siyasi partinin beni hiç ilgilendirmez ama millet ittifakında Bir siyasi partinin teşkilatını dizayn etmeye çalışıyor kendi basın bürosundaki danışmanını o partiye il başkanı yapmaya çalışıyor yarına mı hazırlık mı yapıyor dedi 

 

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan , Malatya Pencere TV'de Gazeteci Mikail Pelit'e

Bütün izleyicilerimizin de internetten Google'dan girip Malatya'daki Millet ittifakının bütün bileşenlere bir baksınlar önemli bir şey söyle Google'a yazısından sayın Selahattin gürkan'la ilgili bir eleştirileri var mı şimdi 24 saat ağzını açan mesele MHP'ye bir sürü sallıyor bütün partiler hiçbir partinin ismini ağzına almak istemem Selahattin gürkan'la ilgili bir eleştirisi var mı diye sordu.

 

Reşat Erdoğan Sayın Belediye Başkanı Selahattin Gürkan öğlene kadar AK Partili ikindiye kadar MHP'li akşama kadar İYİ Partili ve CHP'li akşamın belli bir saatinden sonra da HDP'lilerle düşüp kalkıyor itiraz eden varsa buyursun kendisi itiraz etsin dedi.


18.07.2022 23:08:14