Hangisine İnanalım

Hangisine İnanalım.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Büyükşehir Belediyesi Arapgir’e çok hizmet yaptığını söylerken Arapgir CHP Meclis Üyesi Hüseyin Akşahin ise Büyükşehir’in Arapgir’e hizmet yapmadığını söyledi.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, MASKİ Konferans Salonunda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında yapıldı.

 

Pütürge İlçesi merkez mahalleleri dışında kalan ve büyükşehir kararı ile mahalle statüsünden kırsal yerleşim alan kapsamına alındı.

 

Arapgir CHP Meclis Üyesi Hüseyin Akşahin ise Bu karar doğru bir karardır. Destekliyoruz. Ancak sadece Pütürge değil Arapgir’de mahalle kapsamında olan ancak hiç hizmet alamadığı için gelişemeyen yerleşim birimlerimiz var. Buraların da kapsama alınması gerekir” diyerek Arapgir’deki yerleşim alanlarının da kapsama alınmasını önerdi.

 

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, daha önce Büyükşehir Belediyesine yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Arapgir’e çok iyi hizmetler yaptığını söylemişti.

 

Cömertoğlu, “MASKİ’nin Arapgir’de geçen yıl hızlı bir şekilde tamamlama noktasına getirdiği yüzde 95 seviyeye getirdiği merkezin su ve kanalizasyonun alt yapısı arıtma ile birlikte bu yıl inşallah tamamen bitirilmiş olacak. MASKİ ekibimize ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Merkezdeki aynı yıl içerisinde yapılan kanalizasyon ve su şebekelerinin komple değişiminden kaynaklı sahadaki 96 kilometre cadde ve sokağın tamamen imha edilmiş kısmının 30 km üzerinde sıcak karışımla bütüncül karışımı sahada en güzel bir şekilde uygulayan Yol hizmetlerine destek veren Büyükşehir çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.


14.08.2020 22:35:00