Malatya’da KPSS Şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecek

Malatya’da KPSS Şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecek

Ticaret Bakanlığı kura usulüyle, 115 işçi alımı gerçekleştirecek.

Türkiye genelinden başvuru alınacak olup, istihdam edilecek işçiler; En az ortaöğretim ile lisans mezunu olması gerekilmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 15.02.2021-19.02.2021 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır. Şahsen, posta ya da e-posta yolu ile başvuru kesinlikle alınmayacaktır.

İlanda yer alan hizmet türlerinde Türkiye genelinden başvuru alınacak olup, istihdam yapılacak işçiler; En az ortaöğretim en çok ön lisans mezunu olması gerekmektedir.

 

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı): İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Antalya, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır, Ağrı illerinde alım gerçekleştirilecek

 

Beden İşçisi: İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Hatay, Antalya, Samsun, Gaziantep, Trabzon, Malatya, Van, Diyarbakır, Şırnak, Ağrı illerinde alım gerçekleştirilecek.

 

BAŞVURU ŞEKLİ, TARİHİ VE YERİ

1. Devamlı işçi kadrolarına dair ilan, 15.02.2021 tarihinde İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır.

2. İlan şartlarını taşıyan adaylar, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvurularını yapabilir. (posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir).


11.02.2021 22:18:18