MALATYA'DA KRİTİK BİR MAÇ

PTT 1. Lig'in iki yeni ve

PTT 1. Lig'in iki yeni ve sarı kırmızılı ekibi Yeni Malatyaspor ile Göztepe bugün Malatya'da karşılaşacak. Ligde 5 puanı bulunanYeni Malatyaspor ile 9 puanlı Göztepe'nin Malatya İnönü Stadı'nda oynayacağı müsabaka saat 14.00'te başlayacak.

Karşılaşma saat 14.00'den itibaren TRT Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanacak. Kritik randevuyu İstanbul bölgesinden üst klasman hakemi Murat Özcan yönetecek. Özcan'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu (Hatay) ile Seyfettin Ünal (Van) yapacak. Maçın 4. hakemi İstanbul bölgesinden ulusal hakem Sertan Bakan.

Elazığ maçında kötü tezahürat nedeniyle, Passolig kartları bloke edilen 4 bin taraftar bu maçta stada alınmayacak.

Yeni Malatyaspor'da 4 bin taraftarın Passolig kartlarının 1 maçlığına bloke edildiği açıklandı.
Sarı-kırmızılı takımın ligin 5. haftasında İnönü Stadı'nda oynadığı müsabakada kötü ve çirkin tezahüratta bulunduğu tespit edilen maraton ve kapalı tribünde bulunan 4 bin taraftarın Passolig kartlarının 1 maçlığına bloke edildiği açıklandı. Federasyon yetkililerinin bu hafta oynanacak Göztepe müsabakasına, Elazığspor maçını kapalı ve maraton tribünden izleyen taraftarların giremeyeceği öğrenilirken, yine Elazığspor müsabakasını kapalı ya da maraton tribünden izleyen kombine kart sahiplerinin de 1 maçlığına Passolig kartlarının bloke edildiği belirtildi.
Bu arada Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligin 6. haftasında İnönü Stadı'nda oynanacak Yeni Malatyaspor - Göztepe karşılaşmasına sadece Passolig'leri bloke edilen taraftarların alınmayacağı, Elazığ maçında kapalı ya da maraton tribünde olmayan futbolseverlerin maçı istediği tribünden izleyebileceği belirtildi.

Bakmadan Geçme