Öznur Çalık'a kızdı bıyığını kesti

Saadet Partisi Battalgazi

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abuzer Göğüs Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın Abuzer Dayı diye hitap etmesine  kızıp bıyığını kestiğini yazdı 
İşte Sosyal Medya da Abuzer Gögüs’ün yazısı

Konunun başında şunu belirterek başlayayım . Ben bir devlet büyüğüne  böyle bir hitabı yapmam. Ama  yıllar önce ben akparti de iken Öznur hanım bana Abuzer dayı. demişti. Halbuki ben. Abuzer bey demesini beklemiştim .Bende kızmış bıyığımı kesmiştim . Çünkü Anadolu’da bıyığın sakalın bir önemi var.Herkesin gördüğü gibi benimde  güya dava Partisi gördüğüm bir parti bu hanım bizden daha fazla söz sahibi  ve bize dayı diyor. Ve kimse tepki vermiyor. Ve teyze şimdi dava diyor .Teyze İçin halk  , önceleri öylesine seçilmiş  siyasi bir vitrindir. Devlette her kesim olmalı. Diye yorumluyordu .Ama gelinen nokta teyze vitrin değil yöneticidir. Ülkenin ve şehrin kaderini belirliyor.)
  
Öznür hanımın vaatlerinden biri her seçimde vaatedilipte bir türlü yerine getirilmeyen  hızlı tren . Ama bu sefer yerine getirileceğe benziyor. Çünkü güzergaha köyler bile dahil edilmiştir.


30.01.2019 11:32:53