'Şehit kızı Zeynep´e doğum günü sürprizi'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, eşi Leyla Güngör ile Şehit Polis Memuru Nurettin Ademoğlu´nun kızı Zeynep´in doğum gününü kutladı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman ve İş İnsanı Sami Kervancıoğlu´nun da yer aldığı ziyarette Zeynep için pasta kesildi. Şehit Nurettin Ademoğlu´nun eşi Feride Ademoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör´e teşekkür etti.
Şehit Nurettin Ademoğlu´nun çocukları Seda Nur, Senanur ve Zeynep ile yakından ilgilenen Başkan Güngör, 'Şehit Polis Memuru Nurettin Ademoğlu kardeşimizin emanetlerinden Zeynep kızımızın 10. yaş gününü kutladık. 3 tatlı kız çocuğunu bizlere emanet edip vatan müdafaasında hakka yürüyen kahramanımız her daim milletin duasında, emanetleri de başımızın üzerindedir' ifadelerini kullandı.
Başkan Hayrettin Güngör, 10. yaşını kutlayan Zeynep Ademoğlu´na el işi ahşap oyuncak hediye etti.

Bakmadan Geçme