Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor Bu da yalan

Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor Bu da yalan

Malatya’da 9 radyonun ortak yayını ile Gazeteci Sinan Cavlak ile Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur’un Radyo Gazetesi programına Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

 

Her toplantıda ve açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın “Göreve geldikten sonra bir karış yerin satışını yapmadık ve borçlanmadık. Tam tersine borç ödedik.” Açıklamaların tersine Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ‘’Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor Buda yalan Başkanım neyi borçlanmıyoruz’’ dedi.


Malatya’da 9 radyonun ortak yayını ile Gazeteci Sinan Cavlak ile Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur’un Radyo Gazetesi programına Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu telefonla bağlanarak “ Borçlanmak ayıp değildir Borçlandıktan sonra belediyeler bu mevzuat çerçevesinde belli bir ilkeler çerçevesinde borçlanır. 
Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor. Buda yalan Başkanım neyi borçlanmıyoruz önceki borçları tekrar borçlandırıyoruz bu bir borçtur önceki dönem sonraki dönem bir alışkanlık bizi tatmin etmiyor


28.02.2021 21:38:59