Sivasspor ile İstanbulspor ligde ilk kez karşılaşacak

DG Sivasspor, Süper Lig´in 6. haftasında sahasında oynayacağı İstanbulspor ile ligde ilk kez karşılaşacak.Spor Toto Süper Lig´in 6. h

DG Sivasspor, Süper Lig´in 6. haftasında sahasında oynayacağı İstanbulspor ile ligde ilk kez karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında Sivasspor, yarın saat 17.00´da sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 5 haftada kırmızı-beyazlılar, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 3 puanla 15. sırada yer alıyor. İstanbul temsilcisi ise 3 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak 3 puanla 16. sırada yer alıyor.

Ligde ilk randevu
Sivasspor ile İstanbulspor, Süper Lig´de ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce Aralık 2002´de Türkiye Kupası maçında karşılaşmış maç 1-0 Sivasspor´un üstünlüğü ile sona ermişti. İstanbul temsilcisi, Sivas ekibinin Süper Lig tarihinde karşılaşacağı 43. takım olacak.

Düdük Hüseyin Göçek´te
Mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek´in yardımcılıklarını ise Samet Çavuş ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi de Tarık Güldal olacak.

Sivasspor´da 2 sakat bulunuyor
Kırmızı-beyazlıların, İstanbulspor ile oynayacağı maçta 2 eksik futbolcusu bulunuyor. Sakatlığı bulunan Erdoğan Yeşilyurt ve Leke James, İstanbulspor karşısında görev yapamayacak.
10.09.2022 09:34:00