Sivasspor ile Yeni Malatyaspor 8. randevuda

Süper Lig´in 38. haftasında karşılaşacak olan DG Sivasspor ile Yeni Malatyaspor 8. kez birbirlerine rakip olacak. İki takımın mücadelesinde Sivasspor´un rakibine karşı 3´e 2 galibiyeti bulunuyor.
Süper Lig´in 38. haftasında, DG Sivasspor, yarın sahasında Yeni Malatyaspor´u konuk edecek. 16.00´da başlayacak olan mücadelede iki rakip, 8. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 7 maçın 3´ünden Sivasspor, 2´sinden de Yeni Malatyaspor galibiyetle ayrılırken, 2 müsabaka da beraberlikle sona erdi. Sivasspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraflar 22 kez gol sevinci yaşadı. Sivasspor 7 maçta rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise 9 gol gördü.
İki ekibin sezonun ilk devresinde oynanan mücadelesi 2-2´lik eşitlikle sona ermişti.

Sivasspor´da 3 isim ceza sınırında
Sivasspor´un Yeni Malatyaspor ile oynayacağı mücadele öncesinde 3 oyuncusu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlılarda 3´er sarı kartı bulunan Ali Şaşal Vural, Robin Yalçın ve Erdoğan Yeşilyurt, Malatyaspor karşısında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak müsabakada görev yapamayacak.
İki takım arasında yarın saat 16.00´da Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda oynanacak olan mücadelede Alper Ulusoy düdük çalacak.
28.04.2021 12:35:00