Vuslat TV’de yeni dönem başladı

Vuslat TV’de yeni dönem b

Bir süre önce Bayrak TV’yi kurarak Malatya’da web televizyonculuğuna adım atan deneyimli gazeteci Selahattin Bayrak, Vuslat TV’ye ortak oldu.

2020 yılının başlarında el değiştirerek İstanbul’da uydu televizyon kanalları olan Malatyalı televizyoncu Ferhat Canbey’e geçen Vuslat TV’ye yeni bir ortak geldi. 22 yıldır Malatya’da basın sektöründe yer alan deneyimli gazeteci Selahattin Bayrak ile ortaklığa adım adan Ferhat Canbey, amaçlarının Malatya’da televizyon kanalında özlenen kaliteyi yeniden inşa etmek olduğunu söyledi.

Kısa süre önce kadrosunda Rıfat Gökçe, Bülent Yalvaç gibi isimlerle internet ortamında yayın hayatına başlayan Bayrak TV’yi kurarak medyaya farklı bir renk getiren Selahattin Bayrak’ın, Vuslat TV’ye ortak olması ile dengelerin değişeceği belirtiliyor.

Hali hazırda Radyo Süper44 ve reklamcılık gibi sektörlerde de yer alan Bayrak’ın, bu haberi ise kendine ait sosyal medya hesabından duyurdu.

Bayrak, hesabından yaptığı paylaşımda, “Bayrak TV olarak yayın hayatına yeni başlamamıza rağmen kısa zamanda hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmamızdan gurur duyuyoruz.

Bununla birlikte artık Malatya’nın ilk uydu kanalı olan Vuslat TV ile ortak olarak bir yola çıkıyoruz. 22 yıllık basın yayın, reklamcılık ve televizyonculuk tecrübesini yeni kanalımız Vuslat TV’de daha ileri taşıma hedefindeyiz.

Malatya’ya yerel basının kalitesinin arttırılması adına önemli bir adım attığımız bu yolda, Vuslat TV olarak hiçbir kişiye veya kuruma taraf değiliz. Anadolu’nun yıllardır sesi olan ve Malatya’yı sınırları dışında şuana kadar gururla temsil ettiğine inandığımız Vuslat TV’nin yeni yüzü ve yeni yayın hayatı ile birlikte aldığımız bayrağı daha da ileri taşımanın mücadelesi içerisinde olacağız…

Vuslat TV olarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 28. maddesinde yer alan “Basın hürdür sansür edilemez’ kuralından yola çıkarak halkın sesi olacağımızı belirtir, basın dünyasına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü katkıyı sağlayacağımızı ifade ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Şuan hali hazırda Malatya’nın uydudan yayın Vuslat ve Er TV olmak üzere iki kanalı bulunuyor. Sektörden bir deneyimli bir ismin Vuslat’ın başına geçmesi ise basın camiasından olumlu karşılandı.


05.06.2020 13:14:00