casino siteleri

Anne ve Bebek Bakım Ürünlerinde Lansinoh

Diğer Düzenleme Tarihi : 30 Kasım 2021 08:59 Haber Girişi : 06 Aralık 2021 09:01
Anne ve Bebek Bakım Ürünlerinde Lansinoh

Anne bebek ürünlerinden lansinoh ürünlerinden lansinoh göğüs ucu kremi emziren annelerin hassas göğüsleri için ideal bir üründür. Çatlayan göğüs uçları kadınların en hassas oldukları bölgelerdir. Göğüs uçlarını yumuşatıp rahatlatan lansinah göğüs ucu bakım kremini emzirme döneminde kullanabilirsiniz.

Deprem konutları

Temizlemede önemli yere sahip olan ıslak mendil lansinoh ıslak mendil bebeğinizin hassas cildini temizlemede güvenli bir üründür. Alt değiştirirken pişik gibi olumsuz nedenlerden dolayı bebeğiniz huzursuz olur. Islak mendil lansinoh alkolsüz ve hipeoalerjenik etkisi ile pişiğe karşı bariyer oluşturur.

Anne Sütü Lansinola Daha Değerli 

Kolay kullanıma sahip özelliği ile çalışan annelerin süt sağmalarına destek olan lansinoh göğüs pompası iki fazlı çalışan özelliği ile sağımı kolaylaştırmaktadır. Tek hareketle sağımınızı kolaylaştıran ürün annelere büyük kolaylık sağlar.

Bebeğiniz Lansinoh İle Sağlıklı Büyür

Bebeklerinden ayrı kalan annelerin anne sütü ile beslenmelerinde uygun kullanım sağlayan biberon emziği başlangıç seti lansinoh ile anne sütünü kolay akmasını sağlayan biberon emziği başlangıç seti klinik çalışmalar sonucu anne sütünü bıraktırmadan anne ile bebeğin tekrar temasını kesmemeleri için tasarlanmıştır. Biberondan sonra anne memesini kolaylıkla almalarını sağlamaktadır.

 Lansinoh Anne Sütü Saklama Ürünleri  

Sütün saklanması ve emziği ile kullanılmasını sağlayan lansinoh anne sütü saklama şişesi sütün sağılıp taze şekilde saklanması için uygundur. Emzik ile birleştirilip sütü içirebileceğiniz saklama şişesi BPS ve BPA içermeyen malzemelerden üretilmiş bir üründür. 

Anne Sütü Saklama Poşetleri Lansinoh                                                                                                      

Anne sütü sağlıklı ve uzun süre saklamada uygun saklama poşetleri  çift kilitleme sistemi ile anne sütünü muhafaza eder ve uzun süre destekli tabanı ile dolapta eğik ya da dik olarak durabilir. Anne ve bakım ürünleri lansinoh annelerin bakım ihtiyacını karşılar. Aradığınız ürünleri güvenilir sitelerden temin edebilir ve adresinize sipariş verebilirsiniz.

YouTube Haber arası

Detaylar için; https://www.recete.com/lansinoh/

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.